AFC Champions League. Global-Tampines Rovers 1 Połowa Global - Tampines Rovers
Suma Suma powyżej (0.5) 4.26
wiadomo :]Global FC - Tampines Rovers FC 0,5ht /kurs 1,50
CZysty hajs stawiać i zarabiać !!!!!!!!!
Nie złapałem +11,5, myślicie że czysty win warto?Jilin w 2 kwarcie ladnie gra.
Ciężka sprawa, tu w jednej kwarcie w tej lidze,często są odjazdy po 20pkt, w tym meczu tak byc nie powinno..Nie złapałem +11,5, myślicie że czysty win warto?
Ja już tepilem typa ale z marnym skutkiem. Poza tym nie jestem tu żadnym typowym guru więc dałem sobie spokójten stary koleś jest żenujący, taki pewny siebie a nie ma nawet 50% skuteczności przy kursach ok @1.50
Over 1.5 (1st Half Goals - Over/Under 1.5)
Sparta Praha v Ruzomberok Friendlies
2,40
1 win ht
1.65
Dzięki za typOver 1.5 (1st Half Goals - Over/Under 1.5)
2,40
hehe, ja wczoraj stawialem odwrotnie i na plus wyszedłem xD loteria i typu bez przemyśleń.Ja już tepilem typa ale z marnym skutkiem. Poza tym nie jestem tu żadnym typowym guru więc dałem sobie spokój
dobrze ze wykrakales, dawac jesszcze jednaTak jak w meczach global FC i tempines pada w uj bramek to tak teraz nic
Napisz kolejny post, że mało tych bramek :grin: . Jeszcze by jedna spasowała.Tak jak w meczach global FC i tempines pada w uj bramek to tak teraz nic
E: no prosze, narzekanie jak zwykle działa
Niestety zauważyłem, z mojego exela, że tylko jedno narzekanie na mecz może przynieść skutek:razz:Napisz kolejny post, że mało tych bramek :grin: . Jeszcze by jedna spasowała.