tez sie zastanawiam ..w promocji na AO w betssonie chodzilo o jednorazowe postawienie za 60zł czy sumarycznie?
no i 5 vs 1 w jednej rundzie. Throw roku się szykuje.Envy miało 15:7, a jest 15:14 ????
jak się peniasz to możesz przez moje kontoPanowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac
Ja na twoim miejscu bym uważał szczególnie ze banki teraz jakieś instrukcje nowe dostają (koleżanka w banku PL coś nie coś mówiła ) tylko nie wiem czy to akurat tyczy się wszystkich czy tylko tych należących do SPPanowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac ????
Jaki bank ?Panowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac ????
a przez jaki najlepiej?Jaki bank ?
Najbezpieczniej przez taki na kajmanach ;D a tak serio to przez taki ktory nie należy do panstwaa przez jaki najlepiej?
Kazdy bank ma określona kwotę ktora musi zgłaszać jako przelew niestandardowy przychodzący. W zależności od banków jest to od 500 do 6000 euro. Bank PKO np ma 5000 zł jesli sie nie myle.a przez jaki najlepiej?