>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Nie rozumiem jak Braga jest tak wysoko? Oni mają słabiutką linię ofensywną, facet z piłką w polu karnym drybluje zamiast strzelać ????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Panowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac
jak się peniasz to możesz przez moje konto

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Panowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac ????
Ja na twoim miejscu bym uważał szczególnie ze banki teraz jakieś instrukcje nowe dostają (koleżanka w banku PL coś nie coś mówiła ) tylko nie wiem czy to akurat tyczy się wszystkich czy tylko tych należących do SP

betlej 184

betlej

Użytkownik
Panowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac ????
Jaki bank ?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Panowie, Francja mistrzem świata @1.61 w bet365.
Przecież to jest w 90% pewne. Dania i Niemcy dzisiaj do domu. I wszystko tak naprawdę zależy od wtorkowego meczu ze Szwecją. Jeśli ich przejdą to później kto? W półfinale Katar/Słowenia a w finale pewnie z Hiszpanią.
Czyli w sumie to @1.61 równie dobrze można powiedzieć jest kursem na zwycięstwo ze Szwecją ???? jak wygrają we wtorek, będą mistrzami, muszą być z takim składem i z taką grą.

betlej 184

betlej

Użytkownik
a przez jaki najlepiej?
Kazdy bank ma określona kwotę ktora musi zgłaszać jako przelew niestandardowy przychodzący. W zależności od banków jest to od 500 do 6000 euro. Bank PKO np ma 5000 zł jesli sie nie myle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom