>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
6-3 piłka przechodząca na 7-3 i się robi 8-13, ja nie wiem czy ja tylko mam zawsze takie szcześćia, przecież ta Perugia od 6-3 grała jakby nie miała rąk..

5567 719

5567

Użytkownik
Mój typ na AO na nocke to Monfis vs Nadal o3.5 seta + Konta win
AKO: 1,97 a szanse oceniam na 90 % ???? czyli 40 % value ????
Z Monfilsem zawsze jest ryzyko, ze podejdzie do meczu jak np. z Djoko na US Open, wiec zadne value. Co do Konty sie zgadzam.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Z Monfilsem zawsze jest ryzyko, ze podejdzie do meczu jak np. z Djoko na US Open, wiec zadne value. Co do Konty sie zgadzam.
Małpa ma swoje himery ale nie wyobrazam sobie by nie ugral chociaz seta bo chociazby servis ma lepszy od nadala, nie graja tez na maczce a malpa potrafi sie ruszac po korcie w przeciwienstwie do innych drewien wiec nadalow nie bedzie latwo
ale faktycznie jedyne co moze byc to kontuzja fizyczna albo mózgu monfisa co juz mu sie zdarzało

5567 719

5567

Użytkownik
Małpa ma swoje himery ale nie wyobrazam sobie by nie ugral chociaz seta bo chociazby servis ma lepszy od nadala, nie graja tez na maczce a malpa potrafi sie ruszac po korcie w przeciwienstwie do innych drewien wiec nadalow nie bedzie latwo
ale faktycznie jedyne co moze byc to kontuzja fizyczna albo mózgu monfisa co juz mu sie zdarzało
No wiadomo, ze na papierze ten over setowy wchodzi na luzie, ale nie jest to dla mnie super pewne ze wzgledu na &quot;osobowosc&quot; Gaela. W meczu Dimitrova z Gasquetem tez niby sobie nie wyobrazalem 3-0 a jednak...

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Kamerun - Gabon
o2.5 kartek @1.61 b365.

Może chwilę poczekamy i ciśniemy.
Już jedna jest, więc jeszcze dwie. W meczu o wszystko. Taki wynik premiuje Kamerun i... Burkina Faso, która prowadzi i jeśli tam się nic nie zmieni, a sporo na to wskazuje, to tutaj powinni się kosić po przerwie.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
2 z 3 typów dzisiaj weszło:
1. Roeselare nie przegra, kurs 2.75 ⛔⛔⛔
Niestety czerwo przeszkodziło
2. St.Etienne nie przegra, kurs 1.90
Chelsea -1.5, kurs 1.7
Kurs 3.24 ✅✅✅
3.Malacateco-Suchitepequez, ht/ft x/1, kurs 1.9 ✅✅✅

Kończę dzień tym typem:
4. NBA, 21:30 Dallas -4,5pkt, kurs 1,74
Mechelen 1,8
Kurs 3,13
Również wysoki ;)
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +9
5567 719

5567

Użytkownik
Hehe, niezle jaja. Myslalem, ze Ronnie gra z Hawkinsem dzisiaj i nie odpalalem do tej pory live, a tu wlaczam i widze Perry&#39;ego :grin: Przy 5-2 Dla Hawkinsa wczoraj skonczylem ogladac i bylem przekonany, ze nic tam sie nie wydarzy, a tu poszedl na 5-6 :grin:

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ale EIbar jedzie Barcę. Brakuje zimnej krwi. Łatwo wbijają pod pole karne Katalończyków.
Pewnie zabraknie paliwa w 2 połowie i Barca wymęczy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom