E tam. Carreno-Busta punktów darmowych dawać nie będzie. Taki typ zawodnika, że przebija wszystko. To zabiło Edmunda. Nie wiem czy Istomin powtórzy sukces tak jak z Djoko. Ja bym zagrał -1.5 s na HiszpanaNie sądzicie, że 3,25 na Istomina to lekka przesada ?
2 trójki i poszło w over 149.5London-Glasgow ,niska linia ,powyzej 146pkt
haha jaki farfocel, ale ważne że wpadlo : DAjaccio - US Orleans 45 0,5ft/kurs 2,08/ all in : 1812zl/ ewentualna wygrana:1956.96
10sekund zdążyłęm i gol! PIONAAjaccio - US Orleans 45 0,5ft/kurs 2,08/ all in : 1812zl/ ewentualna wygrana:1956.96
Kolejny trafiony ????AC Ajaccio VS US Orleans 45 - over 0.5 @ 1.90
Ja gram po takim kursie, warto mimo wszystko, zeby ograc Djoko trzeba zagrac mecz na bardzo wysokim poziomie, napewno stac go na pokonanie Busty, jesli poradzil sobie z Nole.No właśnie wiem, że często po takim meczu jak z Djoko pewnie dziś w nocy zagra piach.
Z drugiej strony ten C-Busta to typowy ziemniak ???? Mam jakieś przeczucie, że warto spróbować te 3,25 ????
Nie był bym taki pewien, maks remis
to był na prawdę dobry typVCA Hypo win mecz @1,72 - bet365
e: sorki za dubel
ja będę próbował, Istomin będzie podbudowany zwycięstwem nad Nole i powinien sobie poradzić :grin:Nie sądzicie, że 3,25 na Istomina to lekka przesada ?