>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Chciałem napisać, że bliżej do 0-0 w tym meczu niźli 2-2, ale ta bramka daje nadzieję na over. Miałem postawić po przerwie na gole, a teraz to poczekam do 60-65 min. Bts ( były takie typy w dziale &quot;kangurskim&quot;) po pierwszej połowie nie widzę. No ale zostało jeszcze 45 min.
Miałem napisać ale nudy (jak polskie filmy co zasadniczo słusznie zdiagnozował inżynier Mamoń oceniając kondycję polskiej kinomatografii w wiadomym kultowym filmie ) dam miedziaka na over bo ma wejść Santalab. A tu gol I dobrze bo flaki z olejem ten mecz
Bts -a dalej nie widzę.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Panowie pytanko do jakiegos wyjadacza tenisowego co sledzi wszystko co sie rusza w tej dyscplinie sportu.
Jak wygladaly kursy na zwyciestwo AO przed rozpoczeciem dnia dzisiejszego? Czy da sie to gdzies sprawdzic? Interesuja mnie glownie kursy na Dimitrov/Thiem
Wiem ze na bet365 pojawia sie ponownie kursy ale dopiero po zakonczeniu dnia.
Szlema wygra Dimitrov badz Thiem.
Chcialbym dac na Nishikoriego ale nie mam serca aby grac przeciwko Ferdasowi. =/
Serce Federer
Rozum Japoniec =/

sks1926 88

sks1926

Użytkownik
Raonic, Fedex, Zverev, Thiem tak to widzę, nie wiem jak układa się drabinka myślę, że Thiem może pokonac Fedexa reszta będzie mieć problemy. Nie doceniacie Rao z armia szkoleniowców i specjalistów
cwiercfinal Zverev-Kei/Fedex.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Blacktown - Sutherland
over 2,5 @1,5
over 3,5 @2,2
over 4,5 @3,6

sparing w Australii, ogólnie te australijskie sparingi tych drużyn z niskich lig są overowe. Grali ze sobą sparing w tamtym roku i padł wynik 3:3. Kursy zawyżone i warto coś pobrać z tych typów.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Grac Nishikoriego czy nie o to jest pytanie. No Kurde nie moge przeciwko Federerowi. Nie moglbym w lustro spojrzec ???? ????

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
wie ktoś jakim składem zagra sachtar z Cracovią ?:&gt;
ostry handi -2.5 warto pograć ?
Cracovia od kilku dni na obozie w hiszpani zaś Szachtar od tygodnia spokojnie trenuje... wiec inny etap przygotowań.... no i potencjał całkiem inny ????

mradam 388

mradam

Użytkownik
Sushi czasami ma takie mecze gdy gra z topem, że nie trafia w kort i szybko pakuje walizkę. Oby dzisiaj był ten dzień

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom