nie warto, Gambit w fazie grupowej wyzerowało się z taktyk. Dla nich to jest już duży sukces znaleźć się w 1/8 Majora i zapewnić sobie udział w kolejnym majorze.Tyle było pisania o zmianie rostera fnatic to nie warto na gambit postawić?
Kurcze, ale kiedy oni zmienili ten roster... już trochę zdążyli tym składem poprzegrywać. W sumie jest teraz value w graniu na Gambit, ale ja odpuszczam, jednak mam czutkę, że Fnatic to ogarną.Tyle było pisania o zmianie rostera fnatic to nie warto na gambit postawić?
[TheNormalOne napisał:;6289141]Dzieki wielkie ale nie chodzi mi o major tylko o global ofensive
Dzieki wielkie to jeszcze VP dziś i Dark i zarobiony
Nie ma kto pociągnąć, egzekutora też brak jak Huntelaar kontuzjowany. Najlepsze, że Konoplyanka dalej na ławce siedzi, tego to już w ogóle nie rozumiem, że tam nic nie gra.Schalke dzisiaj gra żenująco, nie zanosi się na zmianę wyniku...
Nie neguje typu ale takie mecze lubią załapywac BTS bo te silniejsze drużyny dość często w ostatnich minutach albo na początku kompletnie sobie odpuszczaja czy jak to fachowo się mówi nie są odpowiednio skoncentrowaniJutro pewka, Tottenham czyste konto @1,75 albo Tott wygra do zera @1,80.
Grają z ogórami z 4ligi, gorszymi od Plymouth co grało z Lpoolem
Ja często łapie kursy gdzie faworyt gra z ogórem na czyste konto, można ewentualnie zamknąć pod koniec jak wrzucą kilka bramek. Jutro będą cisnac podobnie jak Lpool z Plymouth u siebie[TheNormalOne napisał:;6289165]Nie neguje typu ale takie mecze lubią załapywac BTS bo te silniejsze drużyny dość często w ostatnich minutach albo na początku kompletnie sobie odpuszczaja czy jak to fachowo się mówi nie są odpowiednio skoncentrowani
nc+ ma to na jakims kanale jeszcze jak zamienili polsat sport news na Super Polsat ?[TheNormalOne napisał:;6289171]Na polsat sport news na żywo będzie spotkanie VP