Ale Mathieu to strzela płasko nie patrzy gdzie ????Własnie dlatego, półmózg wygra
Ale Mathieu to strzela płasko nie patrzy gdzie ????Własnie dlatego, półmózg wygra
może warto przerzucić się z Explorera na coś nowszego, np. Chrome :]Ja pie*****, ty ale ja nie pisze bo chce ci dopiec. Nie spinaj orzecha. U mnie nie było
Gdzie ta darmowa kasa? Miało być na luźnej lydce a tu taki niefart iBoulogne Sur Mer - Sas Epinal 0,5ht/kurs 1,75
Darmowa kasa od staregotypera: brac,zarabiać dziekować!!!!!!
Baskonia @2.75 WH
Frosinone - Brescia Calcio 0,5ht /kurs 1,70 grac i odrabiac francje , grajGdzie ta darmowa kasa? Miało być na luźnej lydce a tu taki niefart i
Chyba na odwrót ???? .Norwegowie elegancko jadą, bramka za bramką, Chorwaci bez szans....
padaka.
Ja ma takiego tripla zagranego
Virtus Pro @1.44
NaVi @1.36
Gambit @2.10
@4.14
NaVi @2.25 bet365
Bez jaj ???? taki kurs w połowie 1 mapy? owszem, Astralis dużo lepiej wygląda ale wg mnie sprawa jest jasna. Mirage jako 2 mapa 60/40 w stronę NaVi. Jak ją wygrają, na dd2 też
Cały czas w NaVi, dokładam do tego tripla i wcześniejszego singla na NaVi.
NaVi @1.44
NaVi 16 runda @1.61
bet365
nie pomyliłem Chorwacji z Norwegami, napisałem pod spodem ,,padaka". Myślałem, że wyczują niektórzy sarkazm, skoro nie strzelili wtedy żadnego gola, a napisałem, że strzelają ,,bramkę za bramką"...co wy ćpacie dzisiaj? ????
jeden podaje same pewniaki i nakłania do grania typów które mają 255 skuteczności
drudzy się kłócą i wymądrzają na temat pukawek w gierce pi-si
trzeci myli zupełnie na odwrót ekipy...
co tu rozdawali i dlaczego mnie tu nie było w tym czasie? ???? ????
To może uspokoisz atmosferę jakimś ciekawym typemco wy ćpacie dzisiaj? ????
jeden podaje same pewniaki i nakłania do grania typów które mają 255 skuteczności
drudzy się kłócą i wymądrzają na temat pukawek w gierce pi-si
trzeci myli zupełnie na odwrót ekipy...
co tu rozdawali i dlaczego mnie tu nie było w tym czasie? ???? ????
Schalke - Frankfurt Over 0,5 HT @ 1,80 Bet365
Polecam !!