Po co grasz w takich ruskich wynalazkach ? Mało tutaj opini na temat tej firmy było ?Postawiłem wczoraj w 1xbet kosza włoskiego że drużyna wygra wszystkie 4 kwarty @30 i pięknie weszło. Co z tego jak te skur@@@@ zmienili kurs na @7 i teraz wisi nierozliczone.. a @7 to prawie było na zwycięstwo tej drużyny w całym meczu. No może coś między 3.75-5
e: i jeszcze nic jakbym zagrał za 10 euro. 190 postawiłem.. to sobie policzcie
A zaoferujesz godną firmę? Wszędzie limity mam.. jeszcze chwilę i koniec gry.Po co grasz w takich ruskich wynalazkach ? Mało tutaj opini na temat tej firmy było ?
buk ruskiej mafii, oni maja w regulaminie wszystko :grin:Postawiłem wczoraj w 1xbet kosza włoskiego że drużyna wygra wszystkie 4 kwarty @30 i pięknie weszło. Co z tego jak te skur@@@@ zmienili kurs na @7 i teraz wisi nierozliczone.. a @7 to prawie było na zwycięstwo tej drużyny w całym meczu. No może coś między 3.75-5
e: i jeszcze nic jakbym zagrał za 10 euro. 190 postawiłem.. to sobie policzcie
a nikogo z rodziny/znajomego zaufanego nie masz ?A zaoferujesz godną firmę? Wszędzie limity mam.. jeszcze chwilę i koniec gry.
Nie takie rzeczy się robiło ale ileż można.. za dużo skubie i kończą moją karierę.a nikogo z rodziny/znajomego zaufanego nie masz ?
niedługo (miejmy nadzieje) wejdą legalnie do nas porządne buki to sobie od nowa pograsz ????Nie takie rzeczy się robiło ale ileż można.. za dużo skubie i kończą moją karierę.
Może kiedyś, teraz trzeba zwijać manatki.. dorabiałem się na livie, a całoroczny i ten ruski klon najlepsze były do tego..niedługo (miejmy nadzieje) wejdą legalnie do nas porządne buki to sobie od nowa pograsz ????
na dobre audi wygrałeś chociaz ? ????Może kiedyś, teraz trzeba zwijać manatki.. dorabiałem się na livie, a całoroczny i ten ruski klon najlepsze były do tego..
Tajemnica ale jest dobrze ostatnie 2 miesiące to już w ogóle rekordowe ????na dobre audi wygrałeś chociaz ? ????
ZWROTCroydon (Aus) - NE Metrostars (Aus)
Over 1 gola do ht @1,9
U mnie okTylko mi tak tnie ES1? Wszystkie inne kanały chodzą normalnie..
ten mecz przecież dopiero się zaczął, nawet nie złapali jeszcze temperaturyDimitrov wyglada duzo lepiej niz Rafa, polecam pograc Bulgara
25:16 na luzikuHyundai kobiety +2,5 w 1 secie @1,61 - bet365
Warto spróbować ????