konar25
Użytkownik
Pffff????
Nie udało się udawać znawcy.
Co za Janusz przecież to było wyciągane z 2:0
Znawcą jestem w swoim temacie a Ty jesteś 0 z typów na żywo chorągiewa co leci jak wiatr zawieje.
Pffff????
Nie udało się udawać znawcy.
prorok jak tam
Pffff
Co za Janusz przecież to było wyciągane z 2:0
Znawcą jestem w swoim temacie a Ty jesteś 0 z typów na żywo chorągiewa co leci jak wiatr zawieje.
kluczowe słowo...wolę jak mi kurs 1,5 wchodzi niż 5,00 nieDzieci uspokójcie się naprawdę kurs 1.5 wam wchodzi i się cieszycie
Idź już nie śmieszkujJa wolę jak mam udowodnione w swoim temacie 80 tysięcy do przodu a nie na żywo nic jak Wy
Dawajcie dalej
Ale jak masz udowodnione? Zapałki mnożone? Przestań kolego i idź się leczyć.Ja wolę jak mam udowodnione w swoim temacie 80 tysięcy do przodu a nie na żywo nic jak Wy
Dawajcie dalej
Dokładnie tak fascio.Ale jak masz udowodnione? Zapałki mnożone? Przestań kolego i idź się leczyć.
Jak dla telewizji wywiad to się nie krępuj i mów pinćset tysięcy.Ja wolę jak mam udowodnione w swoim temacie 80 tysięcy do przodu a nie na żywo nic jak Wy
Dawajcie dalej
na 0 ???? ale meczyk! moglem zamykac Stanleya, ale wierzylem, że pozna wreszcie smak zwyciestwa na hardzie, nie zamknąłem i wale w King Roger to win AO:grin:jak tam tenis na plus?
:zoltakartka:Dzieci uspokójcie się naprawdę kurs 1.5 wam wchodzi i się cieszycie
W życiu nawet do takiego typu jak ja byście się nie zbliżyli nie ta liga