Flashcore nie warto brać pod uwagę, potwierdzą to wszyscy co się na niego powołali przed VCF - Celta :grin:Wg Flashscore Glik jest na murawie, a chłop siedzi na ławce.
Pamiętam :grin:. Patrzyłem wtedy na skład na becie i widzę Aspasa i chciałem postawić Celta pow. 1,5 bramki, ale trochę stchórzyłemFlashcore nie warto brać pod uwagę, potwierdzą to wszyscy co się na niego powołali przed VCF - Celta :grin:
Gratulacje 1:0 za 5 minut ????Cork - St. Marys Cork do HT @ 1,85 Bet365
Cork w podstawowym składzie, ale trzeba wziąć poprawkę że do ligi sporo czasu, nie mniej i tak próbuje bo zaznacza się coraz większa przewaga
Mam ich pogranych, ale patrząc na przebieg meczu to wątpie, że to wygrają... Zobaczymy czy uda im się ugrać pistoletówkę, jak nie to Astralis będą mieli otwartą drogę do wygranej.Brawo SK, nie składają broni.
za 1,11? ????Warto zagrać over 0,5 w meczu Monaco? Falcao gra, a Nancy pokonali ostatnio u siebie 6:0?
1-0 HTCork - St. Marys Cork do HT @ 1,85 Bet365
Cork w podstawowym składzie, ale trzeba wziąć poprawkę że do ligi sporo czasu, nie mniej i tak próbuje bo zaznacza się coraz większa przewaga
do pierwszej połowy zapomniałem dopisać :grin:za 1,11? ????
Jest dobrzeMam ich pogranych, ale patrząc na przebieg meczu to wątpie, że to wygrają... Zobaczymy czy uda im się ugrać pistoletówkę, jak nie to Astralis będą mieli otwartą drogę do wygranej.
Kolejna. Może jeszcze w tej połowie strzeląhahahah Falcao ???? pilka 10 cm nad ziemia a on glowka strzela ????
Monaco i Brugia @2.41