crisronaldo
Użytkownik
Niezła masz pensjeNiezłe stawki grasz, 1/3 mojej pensji. Skąd wy bierzecie na to pieniądze ? ???? Pewnie na bukmacherce się każdy podorabiał, fakt ????
Niezła masz pensjeNiezłe stawki grasz, 1/3 mojej pensji. Skąd wy bierzecie na to pieniądze ? ???? Pewnie na bukmacherce się każdy podorabiał, fakt ????
A wlaściwie czego nie podaje stawek w Euro? Mieszka w Germanii? ????Niezłe stawki grasz, 1/3 mojej pensji. Skąd wy bierzecie na to pieniądze ? ???? Pewnie na bukmacherce się każdy podorabiał, fakt ????
sport.tvp.plZarzuci ktoś stream do legii?
Tak jak pisałem analiza moja sprawdzia się postawione za 2000zl i zarobione : 1200zł Polska wyplata heheNa tę chwile proponuje wam zagrac mecz szejków:
Al Arabi - Al Kuwait, 1:2 (0:1), 18.11.2016, Premier League
Al Kuwait - Al Arabi, 1:1 (0:0), 11.03.2016, Premier League 2015 2016
Al Arabi - Al Kuwait, 1:1 (0:1), 03.12.2015, Premier League 2015 2016
Jak widać tylko w jednym meczu miedzy soba nie strzelili bramki do ht,myślę że tu powinni śmiało dać w meczu w którym Al arabi był gościem. Poza tym przemawia jeszcze to że al arabi ostatni mecz ma przegrany wiec dzis musza coś od siebie dac,cycki stawiac i zarabiac na moiej analizie
Al Arabi - Al Kuwait 0,5ht over/2000zl po kursie 1.50
Także śmiało proponuje na gola do ht ja gram za 2000zl
Fnatic też gra w 4, discodoplan taki sam bot jak sixer.nie dosc ze w 4 graja to jeszcze obie pistoletowki w dupe
GKS Katowice win @1,72 - bet365
Ja oglądamKtoś ogląda może legie?
Ok, dziękiJa oglądam
A tak serio, cisną, czy jak wygląda sytuacja?:grin:Ok, dzięki