sumada90
Forum VIP
Czyli rozumiem typy dedykowane pod kursy i może się uda zbierając przy tym reputację? Można i tak.O ile dobrze wiem to temat typów na żywo i tutaj nie trzeba podawać analizy...
Czyli rozumiem typy dedykowane pod kursy i może się uda zbierając przy tym reputację? Można i tak.O ile dobrze wiem to temat typów na żywo i tutaj nie trzeba podawać analizy...
Nie zamierzam odpowiadać na te repliki, bo ręczną obstawiam od dawna. Kurtyna.Czyli rozumiem typy dedykowane pod kursy i może się uda zbierając przy tym reputację? Można i tak.
Spokojnie, dostałem info że tory aż do stacji końcowej nie są krzywe.Oby norwedzy utrzymali prowadzenie!!
tak niektórzy tutaj robią. potem pozoatali się prują dlaczego nie wchodzą typy skoro gość ma duzo reputacji... a widzę, że dla niego nawet połowa typów nke wchodzi (Kursy po 1.50) żal ????Czyli rozumiem typy dedykowane pod kursy i może się uda zbierając przy tym reputację? Można i tak.
Nie mam nic do jego typow bo malo je sledze chociaz 30+ pobralem.tak niektórzy tutaj robią. potem pozoatali się prują dlaczego nie wchodzą typy skoro gość ma duzo reputacji... a widzę, że dla niego nawet połowa typów nke wchodzi (Kursy po 1.50) żal ????
Co Ty gadasz, ten gościu ma dobre typy, szczególnie z ręcznej :zoltakartka:tak niektórzy tutaj robią. potem pozoatali się prują dlaczego nie wchodzą typy skoro gość ma duzo reputacji... a widzę, że dla niego nawet połowa typów nke wchodzi (Kursy po 1.50) żal ????
Tym bardziej mnie dziwi jego brak odpowiedzi skoro mówi, że ręczną gra od dawna.tak niektórzy tutaj robią. potem pozoatali się prują dlaczego nie wchodzą typy skoro gość ma duzo reputacji... a widzę, że dla niego nawet połowa typów nke wchodzi (Kursy po 1.50) żal ????
CS:GO
envy win
@2.00
Bet365
Mocniej uderzam w ten typ
Godsent fawortyem? ooook, ja tego nie rozumiem, może jestem głupi. Może to przez mecz Godsent z Astralis, ale to chyba był po prostu wypadek przy pracy ze strony duńczyków.
Ze strony nV dobry mecz z Mouz, Navi poza zasięgiem zdecydowanie.. no ale Godsent to nie Navi.
E: Boże jakie Mouz, co ja piszę.. Mecz z liquid.. no, trochę głupie błędy i ta runda 1vs5 powinna dawno była zakończyć mecz.
Przyjacielu, gdzie ja gram typy po kursie 1,50?tak niektórzy tutaj robią. potem pozoatali się prują dlaczego nie wchodzą typy skoro gość ma duzo reputacji... a widzę, że dla niego nawet połowa typów nke wchodzi (Kursy po 1.50) żal ????
Pomyłka, ja nic do użytkownika o nicku Prezes nie mam. Dla mnie gość spoko. Mówię o innych, którzyCo Ty gadasz, ten gościu ma dobre typy, szczególnie z ręcznej :zoltakartka: