U mnie przykładowo nie doliczyli bonusu. Na początek tylko już po zakończeniu wszystkich meczy trzymali cwaniaki żebym mógł zamknąć z groszem zysku. Pewnie sporo ludzi się na to nabierało :;/:Bonus masz doliczony od razu przy rozliczeniu zakładu
Dyscyplina: Pilka Nozna, Puchar Belgii
Godzina: 20:30
Spotkanie: Oostende -Genk
Typ : 1X
Kurs: 1,42
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spotkanie polfinalowe w Beligii. Ciekawy mecz dwoch dobrych zespolow . W poprzedniej rundzie Oostende pokonali 1-0 mocny Gent. Oostende nie odpuszcza pucharu w tym sezonie ! Natomiast Genk wygral po dogrywce z Charleoi. W lidze Oostnede zajmuje 4 miejsce , a Genk 9 . Bilans Oostende 39-25 , Genk 25-30 . Oostnde w tym sezonie spisuje sie bardzo dobrze ! U siebie przegralo tlyko JEDEN mecz - ostatni mecz przed przerwa z Eupen - niespodziewana porazka ze slabym zespolem ( co ciekawe byla to druga porazka z tym zespolem w rozgrywkach 2016/2017!) . Przegrali rowniez na wyjezdzie z Club Brugge i w 1 kolejce z Genk. Nawet Anderlecht u siebie nie zdolal ich pokonac!.Genk natomiast dobrze spisuje sie u siebie , ale w tym sezonie wygral tylko JEDEN JEDYNY mecz na wyjezdzie z Lokeren - druzyna ze srodka tabeli ( nie liczac dwoch wygranych w pucharze z drugoligowacami czy PE) Powodzenia !!
Co grasz ciekawego na dzisiejszą noc?za dzisiejszy dzień nie mam na pewno doliczonego bonusu a mam 4 taśmy po 8-10 zdarzeń, więc różnicę 30-40% na pewno bym zauważył i odczuł
gdyby nie to że rano zauważyłem nagły przyrost gotówki za kupony z poniedziałku to bym pewnie nie pamiętał o tej akcji z bonusem :]
to zapewne dlatego, że do bonusu wlicza się tylko zakłady na wygrana- reszta np over 3,5 "psuje" cały bonus i już wtedy się nie wlicza bonus do wygranej z kuponu- nawet jak miałeś np 11 meczy na wygrana a 1 na over setówza dzisiejszy dzień nie mam na pewno doliczonego bonusu a mam 4 taśmy po 8-10 zdarzeń, więc różnicę 30-40% na pewno bym zauważył i odczuł
gdyby nie to że rano zauważyłem nagły przyrost gotówki za kupony z poniedziałku to bym pewnie nie pamiętał o tej akcji z bonusem :]
Jak na kuponie jest cos inego niz tenis to nie ma bonusu!
nie ma nic oprócz tenisa:to zapewne dlatego, że do bonusu wlicza się tylko zakłady na wygrana- reszta np over 3,5 "psuje" cały bonus i już wtedy się nie wlicza bonus do wygranej z kuponu- nawet jak miałeś np 11 meczy na wygrana a 1 na over setów
Już wiem gdzie na pewno nie polecę na wakacje - na Salwador.Salwador vs Belize
Salwador 5. Gol @1.5
Powyżej 5 (azjan) @1.5
Salwador powyżej 4.5 gola @3
Atak.