>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
forky 734

forky

Użytkownik
Powiedzcie mi czy Cierzniak jest teraz w bramce Legii? Bo nie wiem czy iść po kredyt i stawiać na over 3,5 czy jednak odpuścić?

Otrzymane punkty reputacji: +2
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
A Legia ma szanse na min. Remis czy drugi garnitur słabo?
nie oddali nawet strzału na bramę (jeden blok), ale w pierwszej też nieciekawie początek się oglądało - zwykła kopanina bez ładu i składu, a padły 3 bramki. Zobaczymy.

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Ja dziś oprócz róznych kombinacji typów które podalem w poscie na pierwszej stronie gram grubaśnie na LOKOMOTYWE złożoną z 4 rycerzy. Raonic, Nadal, Dimitrov, Djokovic. Kurs ogólny 1,24 + 10% bonusu od wygranej bet365. Ale po kolei: ✅✅✅✅

Raonic zagra z Dustinem Brownem, napewno nie bedzie to szybki mecz, ale uwazam ze Rao jest w stanie zamknac mecz 3-0 po jednym przelamaniu w setach. Ciezko bedzie Brownowi go przelamac, moze liczyc ewentualnie na TB.

Nadal, tak jak pisalem nie ma opcji zeby odpadl znowu w I rundzie, dobry start sezonu, mysle ze bedzie do jednej bramki z Florianem, a sety do -1, -2 nie beda zaskoczeniem

Dimitrov z O&#39;Conellem z WC to formalnosc, młody fedex go zmiecie z kortu, jest w mega gazie po wygraniu turnieju.

Djoker, wszyscy sie podniecaja ze Dasco zagral mega mecz, rok temu tez zagral mega mecz przeciwko Nadalowi, wszyscy byli w szoku i podnieceni na II runde, gdzie dostal gladko chyba od dudiego seli. Djoker podobnie jak Nadal w Indian Wells w zeszlym roku wyciagnal wnioski i zmiecie go z kortu.

Gram ten kwartet za mega gruby hajs, taki ze co poniektorzy go na filmach widzieli tylko.

Tasma za pol sumy
Zverev 1.12 ✅
Goffin 1.16 ✅
Ferrer 1.12 ✅
Edmund 1.3 ✅
Thiem 1.3 ✅

2.5 + 15% bonusu bet365 ✅

POLECAM!
Ale kasy! ✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.