>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Spoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłę

S 833

sebunited16

Użytkownik
Asseco-1.5 : Siarka 1.83 bet365
Siarka w 6 bez dwóch z USA, praktycznie 3 zawodników gra 20 min, nowy Grzeliński, troche wcześniej dołączył Małecki, Asseco to nie jest cud świata, ale Siarka spłynie i to podejrzewam, że over 10

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
over 2.5 w meczu Sevilla-Real
Juve +0.5
AKO @1.76
kuźwa fajnie to wygląda ;)
Edit.
można podbić Cilicem z Janowiczem @1.10
albo Keiem @1.10

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
NHL, 19:00
Capitals 60&#39; @ 1.800 Pinnacle

Co prawda backup Grubauer w bramce, ale siła rażenia stołecznych ogromna. Lotnicy w dołku, wczoraj 6:3 wtopa z Miskami z Bostonu.
Z Holtbym w bramce, brałbym -1.5 gola :]

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Użytkownik Wielki Gracz podał typ po kursie ok. 13 na Adanaspor, ja za drobne wziąłem x2 po 4,05 na live. Na razie wynik 1-2. I niech tak zostanie ????

Widzieliście Panowie skład Fener? W tym typie jest myśl przewodnia dlatego zmodyfikowany pobrałem.
2 : 2 mi się udało ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Czy ktoś może mi powiedzieć co się właśnie stało w meczu MU z Liverpoolem? Liverpool robił wszystko, żeby stracić bramkę, a na końcu Ser Alex Ferguson w towarzystwie 3 żydów wychodzili ze stadionu uśmiechnięci i zarobieni remisem, przecież to jest skandal.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom