bo86bo
Użytkownik
Spoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłęmniej więcej
Spoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłęmniej więcej
ja też nie gram na wariata, w tygodniu prawie wcaleSpoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłę
B365 caloroczny
Drugie echoCiekawe kursidlo Algieria btts w 2 pol
@3.25
nie tym razem:siata: Padova v Lube Banca Marche | Lube Banca Marche -2.5 seta @2.10
stawka: 5/5
Też na to liczę.Katar jak pisałem spuścił z tonu, ale mam nadzieje, że pokryje -2 w 2 połowie
Niestety też tak myślę... W du.. mają wynik. Mecz wygranyKatar nie ogarnie, grają bez spiny żadnej
2 : 2 mi się udało ????Użytkownik Wielki Gracz podał typ po kursie ok. 13 na Adanaspor, ja za drobne wziąłem x2 po 4,05 na live. Na razie wynik 1-2. I niech tak zostanie ????
Widzieliście Panowie skład Fener? W tym typie jest myśl przewodnia dlatego zmodyfikowany pobrałem.