Tak jak zawsze ;Ptroche marne te derby anglii
jeszcze się nie nauczyłeś, że jak mecz nie wchodzi to jest ustawiony ????odobno można w sporcie zagrać słabszy mecz, ale na forum to zawsze jest wałek
A niech się łamią. Tym lepiej dla nas. Ja obserwowałem Gibraltar, gospodarz przegrywał i kurs skoczył do 1.8 (z początkowego 1.25). Nie zdążyłem. Wygrali 4-1wczoraj Benfika zawaliła, dziś Fenerbahce kaleczy, ciekawe co Porto odwali u siebie z ogórkami, bo ostatnio się z nimi łamali u 1/2 - 3/2
Możliwe. Bahrajn bez obrony. Katar w osłabieniu rzuca na luzie bramy.Myślicie,że Katar rzuci 33 bramki w całym meczu?
Przy wyższych przewagach nie wchodzę.Z motywacją może być różnie. Przecież nie będą się"zabijać" skoro mecz wygranyMożliwe. Bahrajn bez obrony. Katar w osłabieniu rzuca na luzie bramy.
podbijamczy ma ktoś konto w mbanku ? transakcja z zarobkiem dla chętnego pw
Jak dla mnie bomba i wchodzę w to zamiast mojego typu na liczbę bramek Kataru, teraz rozjechali ich 10 to czemu nie mają wygrać chociażby 3... dobra opcja!hmmm słuchajcie na wynik 2 połowy w meczu Bahrajn Katar na handi -2 na Katar jest 2.20? Co uważacie?
Popieram, wchodzeJak dla mnie bomba i wchodzę w to zamiast mojego typu na liczbę bramek Kataru, teraz rozjechali ich 10 to czemu nie mają wygrać chociażby 3... dobra opcja!