marcusgreen
Użytkownik
Wydaje mi się, że Polacy odrobią jakieś straty, ale w konsekwencji jakaś 2-3 bramkowa porażka.
twój pseudonim nie zachęca do pobierania twoich typów ????
Przecież to nie zależy od tego, czy to są rożne, czy siniaki na głowie zawodnika, tylko od tego, czy zakład był dwudrożny, czy trzy. Jeżeli miałeś obie opcje plus remis, to oczywiste jest, że jest minus.w roznych nie ma zwrotu ? rozliczyli jako przegrany 8-0
no a mimo to on go dalej wystawia...Szczerze mówiąc ciężko, żeby Niewrzawa coś grał, jak prawie rok nie grał, bo uciekł z Górnika nad morze i ciągle ich kiwał ze swoją kontuzją, po czym rozwiązał kontrakt i poszedł do Wybrzeża. Do tego cały czas gra w poprzek, a wiadomo, że tak się wiele nie zdziała, tym bardziej przeciwko wysokiej obronie.
To nie ma nikogo innego?Szczerze mówiąc ciężko, żeby Niewrzawa coś grał, jak prawie rok nie grał, bo uciekł z Górnika nad morze i ciągle ich kiwał ze swoją kontuzją, po czym rozwiązał kontrakt i poszedł do Wybrzeża. Do tego cały czas gra w poprzek, a wiadomo, że tak się wiele nie zdziała, tym bardziej przeciwko wysokiej obronie.
Sry. Zmyliło mnie, bo 45 min i zablokowane to myślałem, że bloknęli bo chwila przed przerwą. Na TT zero informacji jak teraz sprawdzałem. Jak coś zauważę dam znaćA skąd to info? Bet od kilkudziesięciu minut zablokował wszystko a teraz zdjął cały mecz.
Są Łyżwa i Gierak, ale oni podobnie jak Niewrzawa srają pod siebie, jeżeli muszą wyjść na parkiet. Najbardziej nie rozumiem Łyżwy. W lidze bez kompleksów jedzie ze wszystkimi rzucając po 6-8 bramek, a w reprze padaka straszna.To nie ma nikogo innego?
Na środku grał czasem P.KrajewskiTo nie ma nikogo innego?
to tylko taki żarcik z mojej strony :wink:wiesz, to taka gra psychologiczna ???? Mam dystans do siebie i swoich typów w efekcie czego mam też Władców Polski w portfelu :grin::grin:
:/Nevezis v Dzukija Alytus under 72,5 1poł @2,00 b365
2 cześć 2q jakoś tak się rozpędzili; /[TheNormalOne napisał:;6269770]Pobrałem under 74.5
betsson daje 3.50