maggioslc
Użytkownik
w 90' minucieSkąd taki kurs? Coś się chyba pomyliło
w 90' minucieSkąd taki kurs? Coś się chyba pomyliło
To czemu cytujesz over na zawodnika, ktory zrobil juz do przerwy, nie kumam.166,5
To przeczytaj cały wpis, były 2 typyTo czemu cytujesz over na zawodnika, ktory zrobil juz do przerwy, nie kumam.
Mea culpa w takim razie.To przeczytaj cały wpis, były 2 typy
W 89 minucieSkąd taki kurs? Coś się chyba pomyliło
To chyba nie o mnie chodzi,bo ja podawałem tylko over Doncica..?To przeczytaj cały wpis, były 2 typy
napisał, że z tego meczu gra over punktowy na zawodnika i żeby nie lapać underu puntkwego w realu, co nie jest jednoznaczne z tym że polecał grać over ???? Nie wiem co bierzesz ????To przeczytaj cały wpis, były 2 typy
Arabia Saudyjska +7,5 @1,83
pisałeś o overze w meczu Realu ;(To chyba nie o mnie chodzi,bo ja podawałem tylko over Doncica..?
pisałeś o overze w meczu Realu ;(
Grał przecież over na zawodnika a nie na sumę w meczuReal M- Maccabi
Z tego meczu gram over punktowy:
Luka Doncic ,powyzej 8.5pkt.
Za połowe swojej stalej stawki, bo fatum, wisi nad zawodnikami, ktorych ostatnio pogralem,jak nie faule to kontuzja.
Linia 8.5 pkt. jak najbardziej przez mlodego do zrobienia.
To moj wpis,chyba o to chodzi. Przykro,jesli sie tym zasugerowales,mialem na mysli,ze to duze ryzyko lapac under w meczu Real-Maccabi,ale na mysl mi to nie przeszlo,zeby zagrac over.Tylko nie łap underov w meczu Realu.:]
Jest duuużo poniżej początkowego overTo moj wpis,chyba o to chodzi. Przykro,jesli sie tym zasugerowales,mialem na mysli,ze to duze ryzyko lapac under w meczu Real-Maccabi,ale na mysl mi to nie przeszlo,zeby zagrac over.