Liga chorwacka. Mecz był o 18To nie wiem,o jaki mecz chodzi,nigdzie tego nie widze.
Liga chorwacka. Mecz był o 18To nie wiem,o jaki mecz chodzi,nigdzie tego nie widze.
http://www.flashscore.pl/mecz/GfZkboP8/#szczegoly-meczuTo nie wiem,o jaki mecz chodzi,nigdzie tego nie widze.
i juz 1-2 ????
Ty to jesteś największy janusz na tym forum, bijesz nawet siekiere i to na głowe. Odkąd Cie tu widzę to tylko spam: ''co to" ''kto to'' ''gdzie to'' ''jak to'' :grin:Jaki sport?
Mimo wszystko, jakas wzmianka o dyscyplinie bardzo przydatna,o tej porze jest mnostwo wydarzeń .Ty to jesteś największy janusz na tym forum, bijesz nawet siekiere i to na głowe. Odkąd Cie tu widzę to tylko spam: ''co to" ''kto to'' ''gdzie to'' ''jak to'' :grin:
Grasz na pałę wszystko co ktoś wrzuci i dopisze "ide grubo'' ''pewka'', nie mając nawet pojęcia czego tyczy się typ? :]
Ciebie pytałem? nie można zapytać? Jakby napisał co to jest to chociaż można spojrzeć o co chodzi w tym typie.Ty to jesteś największy janusz na tym forum, bijesz nawet siekiere i to na głowe. Odkąd Cie tu widzę to tylko spam: ''co to" ''kto to'' ''gdzie to'' ''jak to'' :grin:
Grasz na pałę wszystko co ktoś wrzuci i dopisze "ide grubo'' ''pewka'', nie mając nawet pojęcia czego tyczy się typ? :]