>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Czy według Ciebie Niemcy mogą tego nie wgrać?
U Madziarów do kadry wrócił Csaszar, który przecież potrafił w pojedynkę wygrywać mecze. Do tego jest Nagy, który zrobi robotę nie tylko w ataku, a głównie w obronie. To nie są ci Węgrzy z czasów Talanta, gdzie brakowało tych najlepszych w kadrze. Jest też przecież Lekai i ta gra może wyglądać naprawdę nieźle. Do tego u Niemców Uwe dopiero co podjął decyzję o przyjeździe do Francji na pierwszy mecz. Siedział przecież ostatnio w kraju po śmierci ojca.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
16.00 Towarzysko klubowo Slowenia B- Finlandia.
Minus 2.5 @1.7 milenium

SLOWENIA STRASZNY BETON, finlandia takze ostatnio ladnie 0-1 z Maroko.
Nie neguję typu, ale nie powiedziałbym, że Finlandia zagrała &quot;ładnie&quot;. Zero pomysłów na grę w ataku, gol z rzutu rożnego, ogólnie padaka... to bardziej Maroko nie wygrało tego na własne życzenie (strzały na bramkę jakby grali w rugby).

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Nie neguję typu, ale nie powiedziałbym, że Finlandia zagrała &quot;ładnie&quot;. Zero pomysłów na grę w ataku, gol z rzutu rożnego, ogólnie padaka... to bardziej Maroko nie wygrało tego na własne życzenie (strzały na bramkę jakby grali w rugby).
Widac ze masz racje ???? 1 strzal slowencow i siedzi w 12 min. SLOWENIA zazwyczaj undrowo a Finowie to roznie graja 100 zl polozylem na typ.ciezko bedzie.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja bym się tam za bardzo w te handi na MŚ nie bawił. Już niektórzy podawali handi na Białorus. To są MŚ. Myślę, że tak jak w piłce nożnej tak i w ręcznej: &quot;słabych drużyn już nie ma&quot; ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Widac ze masz racje ???? 1 strzal slowencow i siedzi w 12 min. SLOWENIA zazwyczaj undrowo a Finowie to roznie graja 100 zl polozylem na typ.ciezko bedzie.
Granie underów w towarzyskich to samobójstwo niezależnie kto gra i jakie są okoliczności.
Sion się zabawił w łamaka :cool:
To co Admira też zaraz łamie czy nie? ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Nie wiem jak się potoczy mecz, nie śledziłem składów, ale tutaj to tak jakby typować mecz ligi wietnamskiej, albo tajskiej...

jeszcze ten muezzin w tle nawołujący do modlitwy... ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Lokeren, też powinno coś wykręcić ????
@2.30
szybko wyrównali, może coś z tego być :cool:

Szanghaje ????
jazda Westerlo!
Westerlo też ????
więc luźniej troszkę się zrobiło ????
Edit.
chyba że w towarzyskich wchodzą zmiennicy za wykartkowanych!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom