>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jiangsu Tongxi 8.70
Ten kurs za duzy,nie wuem czemu.
Dwie minuty wczesniej lapalem kurs 16,50:]
✅✅
Co do Filipin,to az nie chce mi sie wierzyc po tym co widzialem,ze to czyste zawody,dwa razy ten sam gosciu wypuszcza pilke w decydujacych momentach....

Otrzymane punkty reputacji: +8
power30 18K

power30

Forum VIP
Nie zdziwię się jak Barys wróci na drugą połowę. Nie wyglądało to tak tragicznie.
Na kolanie nie miał czasem jakiegoś ściągacza czy stabilizatora? Bo upadł na to kolano właśnie. Bądź co bądź, poziom patologiczny ????

T 70

twister1992

Użytkownik
Dwie minuty wczesniej lapalem kurs 16,50:]
✅✅
Co do Filipin,to az nie chce mi sie wierzyc po tym co widzialem,ze to czyste zawody,dwa razy ten sam gosciu wypuszcza pilke w decydujacych momentach....
Tomek kocham Cię za to Tongxi, pograłem to po kursie 14 ???? ✅✅✅ Dzięki !!!

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Myślisz, że warto tu jakieś -1,5/-2,5 w stronę Rutenki i spółki? Wiem tylko tyle, że Białoruś jest całkiem solidna, o Chile 0.
Białoruś na razie bez wyjścia do rozgrywających Chile i na początku stracili dużo goli przez to. Do bramki wszedł Mackiewicz i już coś pociągnął. Szewcow na pewno im zwróci na to uwagę w szatni, a że Białorusini mają więcej doświadczenia, to pewnie to wygrają. Ja nie gram nic live, patrzę tylko, czy wchodzi Barys, bo mam w końcu jego under, który na razie wygląda bardzo spoko.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Oby Rivera miał taki ból głowy również po ostatnim gwizdku, bo za te mistrzostwa dwa lata temu Katarczykom to należy się tylko śmierć z głodu.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ogóry z Kataru grają 6 na 4, mają piłkę do końca połowy i dają się skontrować ???? ???? ???? Jednym słowem dziadostwo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom