marylka
Użytkownik
rusek sie odgotowal , Japoniec zamiast przycisnac , to zwalnia reke.Sugita @3 bet 365
Rusek jest zagotowany
Jedna nie ta kultura.
rusek sie odgotowal , Japoniec zamiast przycisnac , to zwalnia reke.Sugita @3 bet 365
Rusek jest zagotowany
Teoretycznie powinni, ale jak sobie przypomne ostatnie mecze Dallas,to oni mieli duzy problem rzucic 15pkt na kwarte i jak tu overa szukac. Tak sie zastanawiam zagrac,czy odpuscic,ale obrony to sie raczej nie ma co spodziewac, tylko jeszcxe trafiac trzeba...zrobią over 207 dallas-phx ? tak pytam skoro mecz pokazowy to może rzucą trochę więcej
A Ty bys chcial grac jakby Ci na glowe kapalo? ????te cale szlemy to jeden wielki syf, chodzi mi o przekladane mecze, przedluzane, wiatr, deszcz...co jeszcze? Ja mam tylko dubla, ale szacun dla tych co maja tasiemki i musza czekac na kursy 1.15 kij wie jak dlugo, a na koncu jeszcze jakis 1.10 nie wejdzie z tasmy.
z kamer jakos nie widze deszczu,ludzie chodza normalnie(nikt nie biega jakby to nie wiem jaka ulewa miala byc) ale pewnie sie myle. Co do pytania to oczywiscie nie chcialbym, ale bardziej chodzilo mi o to ze zawsze australia kojarzyla mi sie z cieplym klimatem i nie pamietam przekladanych meczy(przynajmniej te ktore obstawilem), ale widze ze AO juz daleko nie odstepuje of French Open gdzie byl dzien gdzie nie rozegrali ani jednego meczu.A Ty bys chcial grac jakby Ci na glowe kapalo? ????
No tez jakos tak dziwnie wlasnie, jjz predzej bym sie spodziewal, ze przerwa bedzie z powodu upalow ????z kamer jakos nie widze deszczu,ludzie chodza normalnie(nikt nie biega jakby to nie wiem jaka ulewa miala byc) ale pewnie sie myle. Co do pytania to oczywiscie nie chcialbym, ale bardziej chodzilo mi o to ze zawsze australia kojarzyla mi sie z cieplym klimatem i nie pamietam przekladanych meczy(przynajmniej te ktore obstawilem), ale widze ze AO juz daleko nie odstepuje of French Open gdzie byl dzien gdzie nie rozegrali ani jednego meczu.
Skąd info?raczej przed 6 nie zaczna
twitter...Skąd info?
raczej przed 6 nie zaczna
Nie przed 2 p.m, teraz jest 1:30 więc nie rozumiem skąd 6?twitter...
https://mobile.twitter.com/CashionARC/status/819732364062396416/photo/1 tak btw ???? ????
zanim to przejdzie...pozniej to beda suszyc..wycierac..heh robota glupiego ???? but hey, thats Australian Open!Nie przed 2 p.m, teraz jest 1:30 więc nie rozumiem skąd 6?
teraz Ci pisza nie przed 2 , potem napisza nie przed 3 , potem......Nie przed 2 p.m, teraz jest 1:30 więc nie rozumiem skąd 6?
Za ok godzine zaczynamy WESG FINALS (CS:Go) Na start ode mnie
EnVyUs @1.50 + Epsilon @1.40 = 2.10 (Bet365)
Obstawiam to glownie ze wzgledu na brak doswiadczenia przeciwnikow na tym poziomie.
Jest wiecej spotkan typu VP @1.12 ale to jak juz polecam do podbicia kuponu.