mikis1995
Użytkownik
ja liczę, że chociaż słabo zaczną i skontruję jakieś over 180Darussafaka v Baskonia under 187,5 @1,83 B365
Liczę, że wreszcie będzie jakaś ceglana kwarta ????
ja liczę, że chociaż słabo zaczną i skontruję jakieś over 180Darussafaka v Baskonia under 187,5 @1,83 B365
http://www.francehandball2017.com/en/schedule-live/#ReportFrame#outputs/targeted/hb/hbResults/js/mappings/liveReport#LiveReportForwarder#HBWC17M_GAME_HBM400B02_json##GFrame#outputs/targeted/hb/hbResults/js/mappings/report/gameResults#GameResults#HBWC17M_GAME_HBM400B02_jsonTak wiem, ale flash bardzo często się myli, a wolę mieć pewne źródło, a na stronie IHFu nie mogę znaleźć :/
140pktJurmala/Fenikss v Barsy Atyrau under 155,5 @1,83 B365
A ja spróbuję coś ????Celta - Valencia jak na razie straszne nudy... ale czego tu się spodziewać przy takim, a nie innym wyniku w pierwszym spotkaniu. Celta niby coś tam próbuje, ale odradzam granie tego meczu, jedynie można pograć jakiś under jeśli coś dobrego da się upolować.
Oczywiście próbować zawsze warto, przed momentem Celta była blisko ????A ja spróbuję coś ????
Celta Vigo strzeli pierwszego gola @1.8
187pkt ???? pozdrawiam ludzi małej wiary ????Darussafaka v Baskonia under 187,5 @1,83 B365
co na farcie to na farcie...12 punktów, chyba już po zabawie
Orientuje się ktoś gdzie mogę znaleźć na bieżąco statystyki strzelców bramek na MŚ w meczu na żywo?
Celta strzeli gola !!Jak ktoś ogląda mecz Celta - Valencia to wie że nie ma prawa tam wpaść nawet 1 bramka