970 bartolini1 Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5521 Oczywiście w Eurosporcie znowu rządzi WTA, nie pokazują nawet Socka z Tsongą... żałosne.
2,6K raczykk Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5522 Próbując założyć konto na betssonie ciągle wyskakuje mi komunikat : "Wystąpił błąd przy rejestracji. Prosimy, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta". Wiecie o co chodzi?
Próbując założyć konto na betssonie ciągle wyskakuje mi komunikat : "Wystąpił błąd przy rejestracji. Prosimy, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta". Wiecie o co chodzi?
2,7K crisronaldo Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5523 Live towarzyskie Lara vs Estudiantes 1 @2.05 Mega wahania kursów na gospodarzy, zamiast rosnąć to spadają. Goście w 10.
Live towarzyskie Lara vs Estudiantes 1 @2.05 Mega wahania kursów na gospodarzy, zamiast rosnąć to spadają. Goście w 10.
879 _beafraid Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5525 Live towarzyskie Lara vs Estudiantes 1 @2.05 Mega wahania kursów na gospodarzy, zamiast rosnąć to spadają. Goście w 10. Kliknij aby rozwinąć... Ale to towarzyski, równie dobrze mogło pójść czerwo, a za tego z czerwoną wszedł ktoś inny, masz jakieś info?
Live towarzyskie Lara vs Estudiantes 1 @2.05 Mega wahania kursów na gospodarzy, zamiast rosnąć to spadają. Goście w 10. Kliknij aby rozwinąć... Ale to towarzyski, równie dobrze mogło pójść czerwo, a za tego z czerwoną wszedł ktoś inny, masz jakieś info?
719 5567 Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5527 gdzie pada? Kliknij aby rozwinąć... Chyba w Melbourne, bo ruszyly mecze tylko pod dachem. Ale chyba juz się poprawilo i wystartuja zaraz.
gdzie pada? Kliknij aby rozwinąć... Chyba w Melbourne, bo ruszyly mecze tylko pod dachem. Ale chyba juz się poprawilo i wystartuja zaraz.
97 pozi Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5528 Chyba w Melbourne, bo ruszyly mecze tylko pod dachem. Kliknij aby rozwinąć... Po południu ma się przejaśnić.
Chyba w Melbourne, bo ruszyly mecze tylko pod dachem. Kliknij aby rozwinąć... Po południu ma się przejaśnić.
796 uefowillcox Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5530 Mavericks win @3,15 bet365 Tak jakoś mi się wydaje to możliwe po tych pierwszych minutach meczu
692 bossm Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5531 Vandeweghe bierze drugi set Kliknij aby rozwinąć... no to win musi zrobić
2,7K crisronaldo Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5533 Live towarzyskie Lara vs Estudiantes 1 @2.05 Mega wahania kursów na gospodarzy, zamiast rosnąć to spadają. Goście w 10. Kliknij aby rozwinąć...
Live towarzyskie Lara vs Estudiantes 1 @2.05 Mega wahania kursów na gospodarzy, zamiast rosnąć to spadają. Goście w 10. Kliknij aby rozwinąć...
2,3K valentine28 Forum VIP Styczeń 20, 2017 #5534 Bopanna z Cuevasem dzisiaj to jakiś żart. Żeby z boltem i mousleyem przegrywać to trzeba być naprawdę dobrym
Bopanna z Cuevasem dzisiaj to jakiś żart. Żeby z boltem i mousleyem przegrywać to trzeba być naprawdę dobrym
D 570 duff999 Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5535 Sędzia w 3 secie przy bp ktory obronili wywolal dotkniecie pilki przez bopanne ,ktora przeleciala metr od niego i wyleciala w out.
Sędzia w 3 secie przy bp ktory obronili wywolal dotkniecie pilki przez bopanne ,ktora przeleciala metr od niego i wyleciala w out.
5,4K marylka Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5537 wtf, co sie dzieje z kursem na zvereva? juz 2.3@ Kliknij aby rozwinąć... he he ale surki mozna walic na tym meczu, i to porzadne.
wtf, co sie dzieje z kursem na zvereva? juz 2.3@ Kliknij aby rozwinąć... he he ale surki mozna walic na tym meczu, i to porzadne.
5,4K marylka Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5538 no niektóre buki spia m.in bet365 ale bardziej mnie ciekawi przyczyna bo z checia bym pogral po 2.3 zvereva wyjsciowo bylo 1.45 Kliknij aby rozwinąć... tak nagle przed meczem....byc moze klopoty fizyczne po tej bieganinie przez 5 setow z Isnerem do siatki po pierwszym i drugim serwisie.....
no niektóre buki spia m.in bet365 ale bardziej mnie ciekawi przyczyna bo z checia bym pogral po 2.3 zvereva wyjsciowo bylo 1.45 Kliknij aby rozwinąć... tak nagle przed meczem....byc moze klopoty fizyczne po tej bieganinie przez 5 setow z Isnerem do siatki po pierwszym i drugim serwisie.....
M 272 mientosek Użytkownik Styczeń 20, 2017 #5539 Na razie 3:0 po szybkim dwóch brejkach. Szkoda tylko, że czekałem aż Malek weźmie gema i chciałem przyłożyć na Miszkę, ale niestety :-(
Na razie 3:0 po szybkim dwóch brejkach. Szkoda tylko, że czekałem aż Malek weźmie gema i chciałem przyłożyć na Miszkę, ale niestety :-(