forky
Użytkownik
mieć za to co spokojnie mam ???? gram płaską stawką ~2-3% rolla więc nie ma co się denerwować, zapas jestA masz jeszcze za co?
Przecież to loteria jeszcze za dużą stawkę, na styku.
mieć za to co spokojnie mam ???? gram płaską stawką ~2-3% rolla więc nie ma co się denerwować, zapas jestA masz jeszcze za co?
Przecież to loteria jeszcze za dużą stawkę, na styku.
W takim razie trzymam kciuki ????mieć za to co spokojnie mam ???? gram płaską stawką ~2-3% rolla więc nie ma co się denerwować, zapas jest
96.5 tez ?Bingol - Uniwersytet v Mus Alparslan University
(Suma 2-drogowo) powyżej 90.5 @1.83 Bet365
Tutaj podwójna stawka, powodzenia!
Moim zdaniem do zrobienia na spokojnie, ale ręki nie dam sobie odwalić.96.5 tez ?
Może wyciągnęli wnioskiTen Mus wczoraj zrobił 18pkt więc teraz to już nie wchodźcie w overy ????
Wczoraj to było wczoraj, dzisiaj Bingol sam rzuci pewnie coś w okolicach 80 ???? A oni raczej drugi raz takiej padaki nie i zgrają i nie zakręcą się w okolicach 18, prędzej coś koło 25-30 tutaj widze ???? oczywiście czysto teoretycznie, bo co będzie to czas pokaże ????Ten Mus wczoraj zrobił 18pkt więc teraz to już nie wchodźcie w overy ????
Kto wie, w końcu to Turcja i uniwersytet linie fajne pograliście ale teraz blisko 110 to bym nie brał.Może wyciągnęli wnioski
Moim zdaniem rzucą, ale mam co mam i nie podpalam się bo czasem można skończyć z ręką w nocniku.Kto wie, w końcu to Turcja i uniwersytet linie fajne pograliście ale teraz blisko 110 to bym nie brał.
Gdzie Ty taką linie wyczarowałeś? Max to 175-176 co można było złapaćw Egis under 187,5 @1,9
gzie taka linia? 170 jest :?w Egis under 187,5 @1,9
Pięknie ich poniosło ????
Jak tutaj rzucą powyżej 60 punktów w 4Q to osobiście dam Ci moją nerkę, żeby sprzedać i odzyskać potopioną kasę ???? Nie ma opcji, żeby pokryli tak wysoką linie, no po prostu nie ma ????Już tak miałem kiedyś, a w IV kwarcie pyknęli 62 pkt i poszło sie rypać, sprawiedliwości stało się zadość ????
Signature jest faworytem i jest jeszcze dodatnie handi na nich ?Signsture gaming +2.5 mapa 1 1.83
Signature gaming +2.5 mapa 2 1.83
Dark Passage 2.0