seba1b
Użytkownik
Prowadzili zasłużenie 2:0 i przez błąd obrońcy jest 2:1. Mam nadzieje że wcisną jeszcze jednego dla świętego spokoju ????Warto pograć na Inter jakieś handi? Jak to wygląda?
Prowadzili zasłużenie 2:0 i przez błąd obrońcy jest 2:1. Mam nadzieje że wcisną jeszcze jednego dla świętego spokoju ????Warto pograć na Inter jakieś handi? Jak to wygląda?
Wygląda na to, że słuszna decyzja ???? Ich gra wygląda znacznie lepiej. I nareszcie 3-ka wpadłaJuż można sprzedać z dużym zyskiem z 8.5 na 2.65.
Ja zostawiam do końca.
Wyrównanie, 1:1Darford, 2,60
???? Iberostar Tenerife v Avellino | Iberostar Tenerife +5.5 @1.90
stawka: 2.5/5
A Inter przeważa, czy równo grają?Prowadzili zasłużenie 2:0 i przez błąd obrońcy jest 2:1. Mam nadzieje że wcisną jeszcze jednego dla świętego spokoju ????
Podbiłem jbcno to atakujemy tutaj -> https://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-66.html#post6274503
2:1Wyrównanie, 1:1
Czysta przyjemność i jeszcze tyle minut zapasuFrancja powyżej 30.5 @1.85 pobieram!
Ciency w wolnych, ciency w rzutach za 3pkt.Matko boska ale murzyn z mega leks cegli wolne
ogólnie mają 0/6 na ostatnie FT
Ponawiam zapytanie dobry ludzieKtoś ogląda Sporting? Jestem w pracy i nie mogę śledzić bo zapi*** straszny jest
wygrana:grin::grin::grin:Ballinamallard United - FC Glenavon 1gol przed 80minutą /kurs 1,5/jedziemyy
Dobra teraz pracuje nad taśmą na noc :] zaraz wrzuce jak komuś może się przyda tak jak wczoraj może będzie ????Takie coś atakuje po 20 :] jakby ktoś chciał:
17.01.17 20:30
Liga Mistrzów, Grupa C
Asvel Basket - Rosa Radom
Handicap -14.5 Asvel Lyon Villeurbanne @1,65
17.01.17 20:45
Mistrzostwa Świata, Grupa A
Rosja - Francja
Handicap -3.5 France @1,30
Ako: 2,145
Potem rozlicze :]
Narazie slabo to wyglada, moze w drugiej polowie zaczna cos lepiej grac, Ogladalem przez chwile, ale z nudow przelaczylem na FA Cup...Ponawiam zapytanie dobry ludzie
Wiecej fauli niz gry,Chaves mial lepsze okazje do strzelenia bramki ...Ponawiam zapytanie dobry ludzie