Craiova 1 set @1.57 live 365!
można księgować!:siata: Modena v SCM Craiova | Powyżej 132.5 @1.83
stawka: 3/5
Spoko, ale dla mnie Muguruza i Koolhof/Middelkopp to może być różnie. Potrafią wygrać z każdym i z każdym przegrać ????Panowie, co wy na takie coś z AO? Ewentualnie jakieś poprawki? Co wg Was wrzucić/wyrzucić?
Kyrgios
Sock
Tsonga
Muguruza
@1.85
Peers/Kontinen
Koolhof/Middelkoop
Mattek-Sands/Safarova
Makarova/Vesnina
Mirza/Strycova
Escobedo over i Bencic tasiemka ogólnie spoko plus, 2 dzień z rzędu dog i tasiemka łatwiutko, tylko te overki gorzej.Na nockę :
Escobedo 2,90 (dla mnie value, jak wczoraj De Minaur, +1,5 seta ewentualnie kurs pod @2)
Monfils - Vesely over 35,5 @1,85
Bencic +1,5 seta @2,38
Tasiemka: Raonic + Edmund + Dolgopolov + Thiem + Dimitrov @3,25 (lżej niż ta wczorajsza). Wszystko uni
A na dzisiaj coś polecasz? Ewentualnie jakbyś mógł zerknąć kilka postów wyżej i dać znać czy w dobrą stronę idę? ????Escobedo over i Bencic tasiemka ogólnie spoko plus, 2 dzień z rzędu dog i tasiemka łatwiutko, tylko te overki gorzej.
Nie zapeszajmy, ostatnio dobre kilka dni gram tylko swoje typy i moze tylko 2-3 nie weszło, oby tak dalej.Pogralem typ, ostatnio mam strasznego pecha, myslalem ze tak bedzie i tym razem, a tutaj w koncowke Benfica za 3 rzucila i jest dogrywka, dzieki za typ ????
Doszli ich!Mega leks 8.5 jeszcze dorzucam
Mega leks 8.5 jeszcze dorzucam
Podziękował! :grin:Dopiero z uczelni wróciłem, potem wrzucę. Na pewno bym nie grał Mugu po tym kursie, na K/P też mały kurs, prędzej bym dał Lopezów. Na babskie deble muszę kursy zobaczyć. ????