>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Karlovic - Zeballos @ 3,00 Bet365
Spróbujmy
????
Trzeba wykorzystać duże błędy buków, value ogromne;) Doktor ma czasem tragiczne gemy i tu będzie w końcu tak samo, nie wiem za ile gemów, ale moim zdaniem każdy powinien to zagrać chociaż za drobne, bo jak ktoś ma się zagotować, to raczej on ;) Faworyzowanie Karlovicia poziom max.
Edit, teraz wyskoczyło na całorocznym @4,50 tak jakby miał być TB lub było już 30:0 w 12 gemie dla Doktora, nieźle podpuszczają żeby w niego grubo wchodzić ;)

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Temu faworyzuja bo nie ma tb, wystarczy włączyć mecz i widać jak go Ivo rozbija serwisem ciężko będzie Zeballosowi przełamać chyba, że Ivo padnie.

G 370

golkiper

Użytkownik
ja grałem Dasco +9,5 i Pironkova +6,5 taki dubel, wiadomo, że to kobiety ale Radwańska nigdy nie gromiła Cwety i takie handi do pokrycia po 2,2 spokojnie, zresztą widać jak mękolą faworytki w 1 rundach

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Giorgi (z całym szacunkiem dla jej fanów) ma taką trochę kurwiaszczą urodę i wygląda na idealną pannę do łóżka, ale intelektu w niej nie widzę ???? Ale ta Panna u Verdasco, ahhhh! Wolę zdecydowanie Bouchard, długa nóżka, fajna buzia, ale tam w głowie chyba też średnio ???? Domachowska mi się bardzo podobała, fajna uroda i też zdrowa Pusia ;) Nie dziwne, że Fernando ganiał za nią po hotelu jak teraz za brejkiem przy serwisie Nole ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom