????
Trzeba wykorzystać duże błędy buków, value ogromne Doktor ma czasem tragiczne gemy i tu będzie w końcu tak samo, nie wiem za ile gemów, ale moim zdaniem każdy powinien to zagrać chociaż za drobne, bo jak ktoś ma się zagotować, to raczej on Faworyzowanie Karlovicia poziom max.
Edit, teraz wyskoczyło na całorocznym @4,50 tak jakby miał być TB lub było już 30:0 w 12 gemie dla Doktora, nieźle podpuszczają żeby w niego grubo wchodzić
ja grałem Dasco +9,5 i Pironkova +6,5 taki dubel, wiadomo, że to kobiety ale Radwańska nigdy nie gromiła Cwety i takie handi do pokrycia po 2,2 spokojnie, zresztą widać jak mękolą faworytki w 1 rundach
Giorgi (z całym szacunkiem dla jej fanów) ma taką trochę kurwiaszczą urodę i wygląda na idealną pannę do łóżka, ale intelektu w niej nie widzę ???? Ale ta Panna u Verdasco, ahhhh! Wolę zdecydowanie Bouchard, długa nóżka, fajna buzia, ale tam w głowie chyba też średnio ???? Domachowska mi się bardzo podobała, fajna uroda i też zdrowa Pusia Nie dziwne, że Fernando ganiał za nią po hotelu jak teraz za brejkiem przy serwisie Nole ????