53 pktOrlando-Denver
3 kwarta over 54
1.95@
B365
Ty już nie grasz zakładów na parzyste/nieparzyste? Byłeś w tym naprawdę dobry, forumowy spec od tego typu zakładów.http://www.basketball-reference.com/boxscores/199904100CHI.html i co wy mozecie wiedzie o underach ????
sarkazm, ale coz. Co do parzyste/nieparzyste to sa czescia Excela takze niech Ci wlos z glowy nie spadaTy już nie grasz zakładów na parzyste/nieparzyste? Byłeś w tym naprawdę dobry.
Trochę sarkazm, no ale można powiedzieć że jesteś legendą jeśli chodzi o typowanie parzystych/nieparzystych. ????sarkazm, ale coz. Co do parzyste/nieparzyste to sa czescia Excela takze niech Ci wlos z glowy nie spada
uwierz mi, nie bede sie rozpisywal, ale majac duza mase danych da sie oscylowac i przewidywac wszystko, nawet parzyste nieparzyste ???? . Wszystko zalezy od metody analizowania statystyk.Trochę sarkazm, no ale można powiedzieć że jesteś legendą jeśli chodzi o typowanie parzystych/nieparzystych. ????
Nie uwierzę, bo wiem że się nie da. ????uwierz mi, nie bede sie rozpisywal, ale majac duza mase danych da sie oscylowac i przewidywac wszystko, nawet parzyste nieparzyste ???? .
no to juz Twoja opinia, jak juz pisalem i nie wiem czy sledzisz czaami moje typy z Excela, ale w Excelu jest metoda parzysta/nieparzysta brana pod uwage, a jakie sa efekty to kto gra to wie. Wiadomo jesli oczekujesz ze bedzie wchodzilo 100% to jednak masz racje "nie da sie" ????Nie uwierzę, bo wiem że się nie da. ????
Niech Ci będzie, w końcu to Ty jesteś ekspertem od tego. :grin:no to juz Twoja opinia, jak juz pisalem i nie wiem czy sledzisz czaami moje typy z Excela, ale w Excelu jest metoda parzysta/nieparzysta brana pod uwage, a jakie sa efekty to kto gra to wie. Wiadomo jesli oczekujesz ze bedzie wchodzilo 100% to jednak masz racje "nie da sie" ????
Ferrer. Nie zdziwie się jak dziś wielkie problemy będzie miał Belg z młodym isnerem.Ferrer czy Goffin do grubej tasmy $$$ ?