<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0> <TBODY> <TR> <TD class=alt2 style="BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset"> Napisał forky ->
Unics Kazan v Cska Moskwa under 97,5 @1,83 B365
</TD></TR></TBODY></TABLE> Powodzenia,ale granie underov w tym meczu nie ma sensu.
No nic, trzeba zaczac nowe wieczorne Tourne.
Kazan +3.5 HT@ 1.86 Bet365 za 2 cale stawki.( Polecam!)
Kazan -1.5 HT @ 3.55 Unibet za 1 plaska stawke.
mecz Kazan vs Moskwa (Koszykowka) za 6 min graja.
50:58....Unics od koncowki 1szej zaczal grac totalna katastrofe...straty pilek jak dzieci w gimnazjum..np to co bylo na poczatku 2q..strata na swojej polowie i efektem CSKA za 3...brak wrzutow spod kosza po nieudanym wolnym ..eh bedzoe trzeba cos excelem poszukac, bo tak to jest jak sie na wyczucie gra.
każdy live działa najszybciej bo jest live ????
A tak na poważnie to sprecyzuj o co chodzi, bo widzę że nie tylko ja mam problem z rozszyfrowaniem tego
KS Pałac Bydgoszcz vs PTPS Piła 1 @ 2.50 Bet365 Piła faworytem? Na wyjazdach grają kaszanę. Pałać może i ostatnio seria porażek, ale z czołówką ligi. Warto brać.
który live najszybciej zapodaje wyniki tu zapedwne beda decydowac sekundy w becie na live obstawiłem mecz a za chwlie ,zaklad przyjety a za ulamek sekundy wpadlaa bramka .Moze mozna przechytrzyć bukow majac szybki live bo ten na becie nie nalezy do najlepszych .