>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
forky 734

forky

Użytkownik
&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width=&quot;100%&quot; border=0&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=alt2 style=&quot;BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset&quot;&gt; Napisał forky -&gt;

Unics Kazan v Cska Moskwa under 97,5 @1,83 B365

&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; Powodzenia,ale granie underov w tym meczu nie ma sensu.
Właśnie widzę :/
⛔⛔⛔

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No nic, trzeba zaczac nowe wieczorne Tourne.
Kazan +3.5 HT@ 1.86 Bet365 za 2 cale stawki.( Polecam!) ⛔ ⛔ ⛔
Kazan -1.5 HT @ 3.55 Unibet za 1 plaska stawke.⛔ ⛔ ⛔
mecz Kazan vs Moskwa (Koszykowka) za 6 min graja.
50:58....Unics od koncowki 1szej zaczal grac totalna katastrofe...straty pilek jak dzieci w gimnazjum..np to co bylo na poczatku 2q..strata na swojej polowie i efektem CSKA za 3...brak wrzutow spod kosza po nieudanym wolnym ..eh bedzoe trzeba cos excelem poszukac, bo tak to jest jak sie na wyczucie gra.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
za 2 stawki na under 195.5 @ 1.83..ost raz na wyczucie. Mam nadzieje na jakas normalna obronew 4tej,bo narazie Kazan tragicznie.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Nie mam niestety dziś możliwości napisania w dziale więc tutaj garść typów na dzisiejszą nocką z AO ode mnie. Kursy całoroczny.

De Minaur @2,62 (kurs petarda)
Isner - Kravchuk over 35,5 gema @1,72
Harrison - Mahut over 3,5 seta + Cuevas - Schwartzma powyżej 3,5 seta @2,09
No i nocna taśma : Zverev + Berdych + Murray + Tsonga + Evans + Sock + Kyrgios + Wawrinka + Federer @2,42 :-D :-D
De Minaur ✅ over u Isnera ✅ taśna z overami setowymi ⛔ taśma mocy ✅. Dobry start AO. :-D

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka Orlen Liga

KS Pałac Bydgoszcz vs PTPS Piła 1 @ 2.50 Bet365
Piła faworytem? Na wyjazdach grają kaszanę. Pałać może i ostatnio seria porażek, ale z czołówką ligi. Warto brać.

Otrzymane punkty reputacji: +7
everto 24,7K

everto

Użytkownik
A mozesz sprecyzowac? ????
który live najszybciej zapodaje wyniki tu zapedwne beda decydowac sekundy w becie na live obstawiłem mecz a za chwlie ,zaklad przyjety a za ulamek sekundy wpadlaa bramka .Moze mozna przechytrzyć bukow majac szybki live bo ten na becie nie nalezy do najlepszych .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom