Warto teraz Pouille?Pouille WIN
Ramos Vinolas WIN
@ AKO 2,54 stys
szybki zjazd.....Lacko+Sela+Pouille @12
Ostatni mecz kreczowal, może coś mu dolega?Pouille to czajnik
Moze i tak ale dla mnie on juz 2 lata temu z Monfilsem tutaj mogl lekko wygrac a gosc sie posikal i ma nierowno pod kopula, od tamtej pory mimo ze gralem wtedy Monfilsa, wiem zeby na tego goscia pouille nie grac i tak robie. Podobnie mam z wawrinka paire simonem i kilku innymiOstatni mecz kreczowal, może coś mu dolega?
A ja tam dalej nie wierzę, że Pouille to przegra. Myślę, że czwarty set będzie wymęczony, ale dla niego, a w piątym dopełni formalnośći.Moze i tak ale dla mnie on juz 2 lata temu z Monfilsem tutaj mogl lekko wygrac a gosc sie posikal i ma nierowno pod kopula, od tamtej pory mimo ze gralem wtedy Monfilsa, wiem zeby na tego goscia pouille nie grac i tak robie. Podobnie mam z wawrinka paire simonem i kilku innymi
Ja go wrzuciłem na taśmę. Został on, Fedex i Wawrin. Stąd tak dociekam co się tam wyprawia.Moze i tak ale dla mnie on juz 2 lata temu z Monfilsem tutaj mogl lekko wygrac a gosc sie posikal i ma nierowno pod kopula, od tamtej pory mimo ze gralem wtedy Monfilsa, wiem zeby na tego goscia pouille nie grac i tak robie. Podobnie mam z wawrinka paire simonem i kilku innymi
Tylko to by uratować mogło.Pouille kreczuj!
Pobieram, handlarz zawsze w formieDuckworth 2,37 Lorenzi stary handlarz to wjebie ????
po KerberPo kim gra Fed? Dz.