>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Właśnie sobie uświadomilem ze Janowicz w tym roku będzie miał już 27 lat... Jak ten czas leci, już minęło prawie 5 lat od występu w Paryżu, miały być wielkie sukcesy a jest wielka kupa. Nawet tytułu nie ma ATP ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Ostatni mecz kreczowal, może coś mu dolega?
Moze i tak ale dla mnie on juz 2 lata temu z Monfilsem tutaj mogl lekko wygrac a gosc sie posikal i ma nierowno pod kopula, od tamtej pory mimo ze gralem wtedy Monfilsa, wiem zeby na tego goscia pouille nie grac i tak robie. Podobnie mam z wawrinka paire simonem i kilku innymi

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Moze i tak ale dla mnie on juz 2 lata temu z Monfilsem tutaj mogl lekko wygrac a gosc sie posikal i ma nierowno pod kopula, od tamtej pory mimo ze gralem wtedy Monfilsa, wiem zeby na tego goscia pouille nie grac i tak robie. Podobnie mam z wawrinka paire simonem i kilku innymi
A ja tam dalej nie wierzę, że Pouille to przegra. Myślę, że czwarty set będzie wymęczony, ale dla niego, a w piątym dopełni formalnośći.

crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Ja go wrzuciłem na taśmę. Został on, Fedex i Wawrin. Stąd tak dociekam co się tam wyprawia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom