domel206
Użytkownik
Perek będzie się żegnał na zawsze z forum/lub prosił o usunięcie konta przed 20;00 ? Tak @ 1,25
Skoro tak wchodze w to 20/10 !!!
Zwole ajax
Under na ale do 54 bylo 0:0
Perek będzie się żegnał na zawsze z forum/lub prosił o usunięcie konta przed 20;00 ? Tak @ 1,25
szok.. ale dobrze bo mam skre pogranaUwierz ze nie Ty jeden :d myslalem ze na tym poziomie w kobiety sie nie bawimy :d
Nicea u siebie remisuje z ostatnią drużyną i na 2 ich rożne kurs 1,8 i czasu 27 minutCo Wy tu gracie jakieś gole do 80 minuty rzuty rożne to nie lepiej czarne białe grać to samo chyba w sumie.
Everton - City, over 2,5 kartki! @2,10 5/10 b365
brawo, jednak w anglii na kartki mozna liczyc
Funes Mori kartka @ 3,25 unibet
Aguero juz polecial do sedziego sie poplakac, ze go Mori kopnal po raz kolejny, co za baba. Oczywiscie Klatenberg posluszny gwiazdeczkom City przywolal Moriego do siebie i dal ostrzezenie. Kartke zapewne dostanie a kurs calkiem ten tego przyzwoity.
jakies tasiemki na pierwsza runde AO macie juz przygotowane? ????
W 1 połowie grali fatalnie, Empoli kontrolowało całe 45 + niewykorzystany karny, dalej nie oglądałem. Patrząc na statystyki nie wygląda to lepiej, w zeszłym sezonie to samo było, Empoli lubi z nimi grać na tym stadionie. Skorupski pójdzie po kolejne zero z tyłu.Ktoś ze stawiajacych w dziale na sampdorie powie mi jak ich gra wygląda?
Dzięki za info. Mam nadzieję, że jednak przelamia zła passęW 1 połowie grali fatalnie, Empoli kontrolowało całe 45 + niewykorzystany karny, dalej nie oglądałem. Patrząc na statystyki nie wygląda to lepiej, w zeszłym sezonie to samo było, Empoli lubi z nimi grać na tym stadionie.