>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Patrzac na statystyki goli strzelanych na wyjezdzie przez Feyenoord to najwiecej strzelaja w przedziale 76-90 minuta az 7 na 9 strzelonych. Co prawda byla teraz przerwa w rozgrywkach i tego typy staty moga ulec zmianie ale mysle, ze warto poczekac do 75 minuty i wtedy pograc gola przyjezdnych po lepszym kursie.
EDIT: to teraz over 1,5 gola ;P
Jest bramencja, staty nie klamia ????

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Patrząc na finał PP to na Skrę 2.20 to prezent
Przewagę psychologiczną ma Skra - ostatnie 3 pojedynki i wygrane Skry, w tym ostatnio podźwignęli z 0-2.
Dodatkowo rok temu wygrali w finale z Nimi, choć nie byli faworytami całego PP (rok temu ładnie trafiłem cały turniej PP i Skrę).

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Patrząc na finał PP to na Skrę 2.20 to prezent

Przewagę psychologiczną ma Skra - ostatnie 3 pojedynki i wygrane Skry, w tym ostatnio podźwignęli z 0-2.
Dodatkowo rok temu wygrali w finale z Nimi, choć nie byli faworytami całego PP (rok temu ładnie trafiłem cały turniej PP i Skrę).
Lepiej poczekać na live .. zaksa ruszy z przytupem jak to zawsze w historii tych meczy miało miejsce a potem Belg zacznie pudłowac a sam Konarski nie utrzyma takiej skutecznosci co Wlazły ( w poprzednim meczu ponad 65%)

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
AKO na dziś ( moim zdaniem pewne , przeanalizowane dobrze itp.)
Pilka Nozna
+ Napoli - Pescara
typ: Napoli kurs 1,14
+ Manch Utd - Liverpoll
typ: wynik do 15 minuty - X kurs 1,25
+ Willem II - Nijmegen (Holandia)
typ: wynik do 15 minuty - X kurs 1,24
+ Varzim - Gil Vicente ( 2 liga Portugalia )
typ: under 3,5 goli - kurs 1,15
AKO = 2,03
Powodzenia !

domel206 802

domel206

Użytkownik
Jak dla mnie zwole ajax mecz ma 90% under 2.5 @2.6
Brac poki cieple
Bo na boisku w holandii zimno oni tego nie lubia a zwolle bd gralo na 0 z tylu wiec wiecej niz 2 nie powinni im wlozyc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom