>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W Australii wesoły meczyk już jest 1-1. Akcja za akcją obu zespołów, trochę okazji już pomarnowanych. Nikt nie muruje bramki, po przerwie coś powinno wpadać.
Mało tego w ostatniej minucie doliczonego czasu Jets na 2-1 ???? Over czy bts (jak ktoś grał) siedzą ???? po pierwszej połowie. Sobota odrabiana ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Szczerze to wydaje mi się że będą 3 mapy w obu spotkaniach ale ja już jestem tak wykończony że nie myślę praktycznie, także ten ;) dobranoc ^^

F 129

fascio

Użytkownik
Mam nadzieje ze ktoś mnie posłuchał i nie zagrał na Virtus z Kinguin. W Finale 2.05 chyba spoko kurs na inwestycje sie wydaje nasi w gazie Envy i tak maja w planach zmianę składu. A u nas młodzi gniewni bedą chcieli zgarnąć 800.000 $$

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tu może być spokojnie 2-2, 3-3 ostatnie h2h na korzyść Glory, żeby Cię trochę pocieszyć ????

I już 2-2 ????
Szczerze mówiąc &quot;bliżej&quot; mi było do 3-3 ???? , dukat w plecy, ale mecz ogólnie na plus. Dział Kangurów zadowolony ???? Sobota prawie odrobiona ????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Szczerze mówiąc &quot;bliżej&quot; mi było do 3-3 , dukat w plecy, ale mecz ogólnie na plus. Dział Kangurów zadowolony Sobota prawie odrobiona
w młodej Australii nieźle handlują , Sydney u21 przegryało trzy razy, trzy razy wyrównywało by połamać w 92 minucie na 4:3 ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ode mnie na godzinę 10:00
Valentin Granatkin Memorial
Litwa u-18 - Mołdawia u-18 1 @ 2,38
Trochę obserwowałem ten turniej. Każda ekipa ma po 3 mecze za sobą. Litwini długo walczyli o awans z grupy i trochę pechowo z niej nie wyszli. Przegrali z Kazachami 0:2, a Słowacja ograła 1:0 Azerów i Litwa ostatecznie zajęła 3 miejsce.
Mołdawia się póki co kompromituje. Jakimś cudem zremisowała na dzień dobry 0:0 ze Słowacją. Potem zebrała oklep od Iranu i młodego Zenitu potężny.
Kurs na wygraną Litwy przyjemny. Mecz o 10:00.
O 12:15 to już w ogóle masakra. Kurs na win Iranu z Azerami 2,85. Także polecam gorąco.
betano

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom