>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Gramy over 0.5 w Portugalii Goście to 2 drużyna w lidze jeśli chodzi o wyjazdy wiec może coś w sądzą na koniec. Obejrzę końcówkę to może coś dołożymy pozniej

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6270452]Gramy over 0.5 w Portugalii Goście to 2 drużyna w lidze jeśli chodzi o wyjazdy wiec może coś w sądzą na koniec. Obejrzę końcówkę to może coś dołożymy pozniej
Typowałem wcześniej Guimaraes, ale jakoś goli brak

matiee 407

matiee

Użytkownik
Co ten bet365?
Na żywo miałem postawione -4.5 na Danie w ręczna jak kurs był ok i... jeszcze tego nie rozliczyli. Ktoś ma podobnie? :p

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Co ten bet365?
Na żywo miałem postawione -4.5 na Danie w ręczna jak kurs był ok i... jeszcze tego nie rozliczyli. Ktoś ma podobnie? :p
Może dlatego że miał problemy z bramka 33-34 ;/ przez chwile sami nie wiedzieli co i jak i ile bramek chodź mi już wszystko rozliczyli

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Easy win Envy i VP? Kursy @1.33 i @1.22 w całorocznym.
tak, gruba kasa do wygrania, więc będzie mega motywacja.
W betssonie dubel @1.82, a w b365 już ma mało na VP i razem jakieś @1.62-1.65 o ile się nie mylę..

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik

W betssonie dubel @1.82, a w b365 już ma mało na VP i razem jakieś @1.62-1.65 o ile się nie mylę..
No właśnie, właśnie. Więc to też teoretycznie może wywołać jakąś większą presję niż zwykle. Ale generalnie jak się popatrzy na składy i doświadczenie to powinno być łatwo.

minglee 312

minglee

Użytkownik

A co sądzisz o handicapach -3,5 na faworytów? linia chyba nie jest jakaś ogromna, ewentualnie handicapy na mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom