Chyba nie bo nie ma co grać ciekawego ;pHej! Żyjecie? ????
Żyję. Siedzę cicho i obserwuję. Póki co dwa mecze kosza na oku, czekam na 3q i może zaraz coś podam jak tendencja się nie zmieni ????Hej! Żyjecie? ????
Typowałem wcześniej Guimaraes, ale jakoś goli brak[TheNormalOne napisał:;6270452]Gramy over 0.5 w Portugalii Goście to 2 drużyna w lidze jeśli chodzi o wyjazdy wiec może coś w sądzą na koniec. Obejrzę końcówkę to może coś dołożymy pozniej
Może dlatego że miał problemy z bramka 33-34 ;/ przez chwile sami nie wiedzieli co i jak i ile bramek chodź mi już wszystko rozliczyliCo ten bet365?
Na żywo miałem postawione -4.5 na Danie w ręczna jak kurs był ok i... jeszcze tego nie rozliczyli. Ktoś ma podobnie?
Chyba nie spadnieKosz, Portugalia 2 liga
Guifoes leci teraz cegła, można brać overa, ale ja osobiście czekam, aż spadnie do 102
to nie zagram ????[TheNormalOne napisał:;6270460]Chyba nie spadnie
tak, gruba kasa do wygrania, więc będzie mega motywacja.Easy win Envy i VP? Kursy @1.33 i @1.22 w całorocznym.
No właśnie, właśnie. Więc to też teoretycznie może wywołać jakąś większą presję niż zwykle. Ale generalnie jak się popatrzy na składy i doświadczenie to powinno być łatwo.tak, gruba kasa do wygrania, więc będzie mega motywacja.
W betssonie dubel @1.82, a w b365 już ma mało na VP i razem jakieś @1.62-1.65 o ile się nie mylę..
A co sądzisz o handicapach -3,5 na faworytów? linia chyba nie jest jakaś ogromna, ewentualnie handicapy na mecztak, gruba kasa do wygrania, więc będzie mega motywacja.
W betssonie dubel @1.82, a w b365 już ma mało na VP i razem jakieś @1.62-1.65 o ile się nie mylę..