tak czy siak fajnie ten mecz dal zarobic.Dania u21 4set dokladka po 3.0 bet365live
o hurywa, odważnie :grin::grin:+2,5 Bełchatów 1,90 B365
Pewusia ! :grin:o hurywa, odważnie :grin::grin:
promocja stycznia to nie jest bo przerwa 10min moze wybic z rytmu jednak zaksa ma wszystkie argumenty by zamknac to 3 jajo ale te magiczne 3 sety heh promocja stycznia to byla na zaksy windziś w skrze gra tylko wlazły. o 4 przyjmujących to nawet nie ma co pisać bo gamonie mają skutecznośc na poziomie 2/18. zaksa 3 set -2.5 pkt to promocja stycznia
jak to nie wejdzie to zmieniamy avatary na penisy z Zaksą.promocja stycznia to nie jest bo przerwa 10min moze wybic z rytmu jednak zaksa ma wszystkie argumenty by zamknac to 3 jajo ale te magiczne 3 sety heh promocja stycznia to byla na zaksy win
o 17 kolejny bet z plsu zapraszam do mnie do dzialu link w sygnaturze
zaksa 3 set 1,90 bet365 za duzo ????
Patrząc na składy to Everton z Lisami, ale nie wiem jak będzie z ich motywacją.Co proponujecie patrząc po składach z pucharu FA w Anglii???
nigdy ???? nawet jak przegraja to nie zmienie.jak to nie wejdzie to zmieniamy avatary na penisy z Zaksą.
A za bramkami drewno na opał ????Świetnie się ubrali piłkarze NEC i Zwolle. Jakby innych kolorów niż czerwone na świecie nie było. I do tego ta kamera z poziomu ziemi ????
Pomimo, że interesuje mnie over w tym meczu to jakoś nie jestem w stanie tego oglądać ????