>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
wlazły też się już wystrzelał to trzeba wchodzić w jakies handi na zakse w 3 secie. ale co się dziwić już rumuńce pokazały poziom skry a będzin ostatnio to potwierdził

D 0

dutra

Gość
Dasco draniu :cool:

W tym przypadku propsuje zamykanie zakładów, niestety na pinku ni dy rydy

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
dziś w skrze gra tylko wlazły. o 4 przyjmujących to nawet nie ma co pisać bo gamonie mają skutecznośc na poziomie 2/18. zaksa 3 set -2.5 pkt to promocja stycznia

P 1,8K

patced

Użytkownik
dziś w skrze gra tylko wlazły. o 4 przyjmujących to nawet nie ma co pisać bo gamonie mają skutecznośc na poziomie 2/18. zaksa 3 set -2.5 pkt to promocja stycznia
promocja stycznia to nie jest bo przerwa 10min moze wybic z rytmu jednak zaksa ma wszystkie argumenty by zamknac to 3 jajo :p ale te magiczne 3 sety heh promocja stycznia to byla na zaksy win
o 17 kolejny bet z plsu zapraszam do mnie do dzialu link w sygnaturze
zaksa 3 set 1,90 bet365 za duzo ???? ⛔ tak sie koncza promocje ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Świetnie się ubrali piłkarze NEC i Zwolle. Jakby innych kolorów niż czerwone na świecie nie było. I do tego ta kamera z poziomu ziemi ????
Pomimo, że interesuje mnie over w tym meczu to jakoś nie jestem w stanie tego oglądać ????

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
promocja stycznia to nie jest bo przerwa 10min moze wybic z rytmu jednak zaksa ma wszystkie argumenty by zamknac to 3 jajo :p ale te magiczne 3 sety heh promocja stycznia to byla na zaksy win

o 17 kolejny bet z plsu zapraszam do mnie do dzialu link w sygnaturze

zaksa 3 set 1,90 bet365 za duzo ????
jak to nie wejdzie to zmieniamy avatary na penisy z Zaksą.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Co proponujecie patrząc po składach z pucharu FA w Anglii???
Patrząc na składy to Everton z Lisami, ale nie wiem jak będzie z ich motywacją.
e: poczekajmy do oficjalnych, bo flashscore lubi walić w ...uja i jakieś inne składy podawać :/

P 1,8K

patced

Użytkownik
jak to nie wejdzie to zmieniamy avatary na penisy z Zaksą.
nigdy ???? nawet jak przegraja to nie zmienie.

zenit mial penisa za frajerstwo jakie odpierdalal 2 lata temu z berlinem gdzie mieli juz czekoladowego i dream team a dostali dwa sety :p

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Świetnie się ubrali piłkarze NEC i Zwolle. Jakby innych kolorów niż czerwone na świecie nie było. I do tego ta kamera z poziomu ziemi ????
Pomimo, że interesuje mnie over w tym meczu to jakoś nie jestem w stanie tego oglądać ????
A za bramkami drewno na opał ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom