>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
67:42...109...75 w drugiej jak najbardziej mozliwe. 25 przewagi...Adelide bedzie spowalniac, lub chociaz powinni spowalniac gre...Hawks desperacko za 3..brak fauli w ost 3 min 4tej....jeszcze nic nie roztrzygniete.. Co do typu, to zawsze pisze nie grac all in, plus inni tez potwierdzili under bez Excela.Zobaczymy. Rodno to typowy Westbrook:p

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
W historii tych drużyn zdarzały się over 200 w bezpośrednich pojedynkach pomiędzy nimi. Goście wylewające żale, że &quot;ooo, jakie te typy nie dobre&quot; - nie chcecie nie stawiajcie tego. Od tego jest te forum i jak tak narzekacie, to pokażcie jak wam dobrze idzie z WASZYMI typami?
Ehh, człowiek budzi się i od rana takie narzekanie...:-?
p.s. cieakwe, moze jakieś braki kadrowe tam są, że tak łatwo wrzucaja.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
W historii tych drużyn zdarzały się over 200 w bezpośrednich pojedynkach pomiędzy nimi. Goście wylewające żale, że &quot;ooo, jakie te typy nie dobre&quot; - nie chcecie nie stawiajcie tego. Od tego jest te forum i jak tak narzekacie, to pokażcie jak wam dobrze idzie z WASZYMI typami?
Ehh, człowiek budzi się i od rana takie narzekanie...:-?

p.s. cieakwe, moze jakieś braki kadrowe tam są, że tak łatwo wrzucaja.
Masz rację,źle to ująłem chodziło mi o ostatnie mecze nie o ich H2H

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
W Adelajdzie jest mudżin z ukraińskim obywatelstwem nazywa się Randle potrafi wrzucać 3 na zawołanie, dzisiaj ma na razie 2 ale zawsze z 4 jeszcze może dorzucić ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom