pawel-130361
Użytkownik
Na NBA się nie znam, za to myślę że dzisiaj w nocy będzie koniec serii Columbus Blue Jackets.Dobra co gracie na noc z NBA? Albo coś z tenisa polecicie ?
Na NBA się nie znam, za to myślę że dzisiaj w nocy będzie koniec serii Columbus Blue Jackets.Dobra co gracie na noc z NBA? Albo coś z tenisa polecicie ?
A ja uważam że zarówno blue jackets oraz rangers wygrają swoje mecze.Na NBA się nie znam, za to myślę że dzisiaj w nocy będzie koniec serii Columbus Blue Jackets.
Bo to nie ta Pliskova o ktorej myslisz tylko jej siostra. Karolinka gra w BrisbaneMam pytanie. Dlaczego tak wysoki kurs na Pliskova w Chińskim turnieju?
Z Rangers się zgadzam powinni sobie poradzić w reg. time.A ja uważam że zarówno blue jackets oraz rangers wygrają swoje mecze.
Nie widzę powodu dla którego Oilers mieliby wygrać na terenie columbus gdzie nie wygrali od początku roku 2013, natomiast Sabres to najgorsza drużyna w lidze i rangersi nie mają prawa tego meczu przegrać.
Rangers FT @1.83
Blue Jackets OT @1.58
Do tego Nishikori @1.12
AKO:3.23
I tak sie rodza hazardzisci... ????musiałem.... nie ide spać... jutro sick w pracy trudno
Ty chyba sie dopiero co zalogowałeś ...I tak sie rodza hazardzisci... ????
Ich nieporadnosc az razi ja gram under 1.5 gola @3.3FC Porto dokładnie jednym golem
4.00 bet 365 ????
musiałem.... nie ide spać... jutro sick w pracy trudno
gram 9 rożnych Porto. Brak im 4 będą cisnąć i razić nieskutecznością jest szansa kurs 1,95 Betano