demolka6
Użytkownik
Właśnie zastanawiam się od wczoraj nad Verdasco. Myślisz, że pewniak?Na dzis z tenisa proponuje Renzo Olivo +1,5 seta oraz Verdasco Win, naprawde warte uwagi
Właśnie zastanawiam się od wczoraj nad Verdasco. Myślisz, że pewniak?Na dzis z tenisa proponuje Renzo Olivo +1,5 seta oraz Verdasco Win, naprawde warte uwagi
Wesoła kopanina, przez chwilę lepsi goście, bramka farfocel, a teraz "poziom" ???? się wyrównałogląda ktoś Australijską ?
Perth tak słabe czy Wellington tak dobrze weszło w mecz ?
Gavrilova przegrała z Hradecką i Arrubarreną, a Coco ograła je obie ostatnio.Warto postawic na Darie Gavrlilova ? Czemu Coco jest faworytka?
Isia też byłaWarto postawic na Darie Gavrlilova ? Czemu Coco jest faworytka?
Dasha bez formy imo, oglądałem ją z Arru i w deblu z Lopez/Arru, słabo wyglądałaWarto postawic na Darie Gavrlilova ? Czemu Coco jest faworytka?
o już są 3niejaki Diego Castro gra kał, a do sędziego skoczył i dostał żółtko, pięć powinno się nazbierać w 2 połówce frustracja wzrośnie ????
moge zaznaczyc ???? ale i tak 500% krotnosc stawki zyskałem zamykajac kupon po 1 połowie gdy miski 10-ma prowadzili kurs wtedy 1.2 na nich pozdroCHA Hornets @ 1,74
MIL Bucks @ 1,76
ATL Hawks @ 1,83
MEM Grizzlies @ 1,80
Dominic Thiem @ 1,16
ako 12 z kawałkiem najmniej prawdopodobnym typem moim zdaniem jest Atlanta
Pobrałem , zobaczymySamsung 3-0 1,83 bet365
Mi pasuje, byleby wszedł klasyczny over ????no to delikatnie za 30f
Perth Glory win
5.50 bet365
grając, powiedzmy za x miałeś do wyjęcia 12x i przy ostatnim meczu który prowadził do połowy 10 zamknąłeś za ~5x? coś mało ?moge zaznaczyc ???? ale i tak 500% krotnosc stawki zyskałem zamykajac kupon po 1 połowie gdy miski 10-ma prowadzili kurs wtedy 1.2 na nich pozdro
zagrałem za 50zł do wygrania miałem około 600 i zamknałem na dokładnie 451zł, pisałem w nocy o tymgrając, powiedzmy za x miałeś do wyjęcia 12x i przy ostatnim meczu który prowadził do połowy 10 zamknąłeś za ~5x? coś mało ?
to dziewięciokrotność stawki, a nie pięcio ;Pzagrałem za 50zł do wygrania miałem około 600 i zamknałem na dokładnie 451zł, pisałem w nocy o tym
Jeden h#j facet wazne ze na + mordeczko ????to dziewięciokrotność stawki, a nie pięcio ;P
Memphis + Pliskova Karolina @2.45