na flashscore 103-69 ..
Mi rozliczyli na +, potwierdzenie w załączniku. Napiszcie do suportu, bo ja jak poatrzyłem na na koniec było 69-102 ???? a flashscorem radzę się nie sugerować, czasem mają błędyMi rozliczyli na
Frolunda - Fribourg
Polecam gorąco Frolunda-2 co najmniej w tej drużynie grają byli gracze z khl i nhl, więc potencjał duży i w reprezentacji dużo grali a także ze swoich obserwacji, a i u siebie prawie niepokonani a na LM zmotywowani transmisja w Tvp sport o 19.00
a ja idę w te typy:
Frolunda-1 @1,65 -grubo cyk
Frolunda-2 @2,30 cyk cyk
Frolunda-3 @3,65 cyk cyk cyk :]
i jeszcze z dzisiaj z hokeja Cortina po @2,05 (musi wygrać żeby być w grupie zwycięzców a gospodarze grają o pkt juz w grupie spadkowej, więc będą gryść lód goście)
Jak dla mnie większe prawdopodobieństwo jest, że padnie wynik bliższy tej linii z pre czyli jak linia jest np. 15 pkt niżej niż w pre to szansa, że wejdzie over jest teoretycznie większa, ale nie ma żadnej reguły, trzeba obserwować mecz i na bieżąco reagować ????właśnie apropo koszykówki - jest jakaś reguła w tym, że jak live wskakuje linia np. 10-20 poniżej/powyżej linii pre to warto grać? Czy to takie samo ryzyko jak każde inne ???? ?
86pktCantu v Milano under 91,5 1poł @1,9 B365
MU nigdy nie warto, Hull tylko z jednym nominalnym obrońcą a na MU to i tak dużoMU do HT? Po 1,8. Warto?
Cisną, tylko muszą w bramkę więcej trafiać :razz: Mikitarjan szczególnie.MU do HT? Po 1,8. Warto?
Ja liczę że chociaż 3,5 złapiąEastleigh - Forest Green 1:1 do przerwy, ciekawe czy dadzą radę pokryć linie 3.5 i 4.5 ????
Zaufam Ci , dlatego będzie overFuenlabrada v Gran Canaria under 187,5 @1,83 B365