>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Frolunda - Fribourg

Polecam gorąco Frolunda-2 co najmniej w tej drużynie grają byli gracze z khl i nhl, więc potencjał duży i w reprezentacji dużo grali a także ze swoich obserwacji, a i u siebie prawie niepokonani a na LM zmotywowani transmisja w Tvp sport o 19.00

a ja idę w te typy:
Frolunda-1 @1,65 -grubo ✅ cyk
Frolunda-2 @2,30 ✅ cyk cyk
Frolunda-3 @3,65 ✅ cyk cyk cyk :]

i jeszcze z dzisiaj z hokeja Cortina po @2,05 (musi wygrać żeby być w grupie zwycięzców a gospodarze grają o pkt juz w grupie spadkowej, więc będą gryść lód goście) ;)
✅

i jeszcze Cortina do gry ale już o wiele wiele słabiej bo bardziej wyrównana gra jest teraz 2 tercja i 0:0 jakby ktoś chciał zagrać nie wiem gdzie na live jest.

Otrzymane punkty reputacji: +14
forky 734

forky

Użytkownik
właśnie apropo koszykówki - jest jakaś reguła w tym, że jak live wskakuje linia np. 10-20 poniżej/powyżej linii pre to warto grać? Czy to takie samo ryzyko jak każde inne ???? ?
Jak dla mnie większe prawdopodobieństwo jest, że padnie wynik bliższy tej linii z pre czyli jak linia jest np. 15 pkt niżej niż w pre to szansa, że wejdzie over jest teoretycznie większa, ale nie ma żadnej reguły, trzeba obserwować mecz i na bieżąco reagować ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom