luke256
Użytkownik
kto pogral ? ????Ja dzis robie AKO - over 0,5 Waregem z BOrussia M. kurs 1,4 x over 0,5 gola Oostende z Schalke kurs 1,45 - AKO 2,03
kto pogral ? ????Ja dzis robie AKO - over 0,5 Waregem z BOrussia M. kurs 1,4 x over 0,5 gola Oostende z Schalke kurs 1,45 - AKO 2,03
fakt, trzecia bramka dla Bayernu padła, bo padła. Od drugiej bramki nic się nie działo, zwykłe klepanie piłki i ... skuteczność 100% jest gol. Obrona Eupen trochę daje ciała, ale z drugiej strony Bayern nie atakuje nawet :-| mi over wszedł,= i na razie nie gram, czekam do wieczora.Nie ma nic gorszego jak granie underów w meczach towarzyskich
5pkt w 5 minut... wylew to mało powiedzianeMBA Moskwa - Kobiety v Sparta & K Vidnoe - Kobiety over 69,5 1poł @1,83 Bet365
po 1 kwarcie bylem pewny over 132 w meczu ale teraz juz nie do konca ????5pkt w 5 minut... wylew to mało powiedziane
ja po pierwszych minutach 2Q byłem pewny, że do przerwy koło 77-80 rzucą... ehh kobitki, ale i tak będę stawiał w ich meczach ????po 1 kwarcie bylem pewny over 132 w meczu ale teraz juz nie do konca ????
A jednak , pod koniec meczu 2 brameczki dla Peterborough i 3:2 ????Peterborough - Colchester (rezerwy)
powyżej 4.5 @1.57
nie stawiajcie tego, będzie ciężko z linią, machnąłem się :<
Na przekór zdrowej logice z nimi trzeba działać ????ja po pierwszych minutach 2Q byłem pewny, że do przerwy koło 77-80 rzucą... ehh kobitki, ale i tak będę stawiał w ich meczach ????
Szybki zjazd do bazy.Mark Williams mecz @3,4. Przegrywa 2:1 mecz do 3 wygranych. Za pół stawki można zagrać.
Bayern - Eupen powyżej 5.5 @3.50
podbiję jeszcze raz
Eupen BTS 5.00
Yanbian 7.00 (może im dadzą honorową w 90 min )
1Na 2 pol Arabia Saudyjska doloze
over 1.5 @2.62
over 2.5@7
B365