Stary,stawiaj na Radwanska nawet jako zwyciezczynie turnieju,nic mi do tego. Czy jej sie oplaca wygrac,czy nie,tego ani Ty,ani ja nie wiemy. AO za tydzien,a ten turniej ze wzgledu na temperature jest mega wymagajacy. To od Agnieszki zalezy,czy zdecyduje sie tutaj wygrac,czy tylko pograc,czy to bedzie jeden mecz,czy bedzie chciala zagrac 3 nastepne... To jest loteria,a o wyniku bedzie decydowac ona i sztab szkoleniowy,a nie rzeczywista klasa rywalki (bo ze McHale jest duzo slabsza,to ja to wiem,a to Ty twierdzisz,ze na Iske wystarczaja tylko mocne uderzenia,gratki za umiejetnosc oceny klasy sportowej)Gdzie do upadłego jak to dopiero pierwszy mecz jej tutaj a 4 w sezonie. Do AO jeszcze kawałek i przyda się trochę pograc
Sprawdź na skybet.com wydaje mi się ze tam to widziałem ale siedzę na telefonie więc teraz nie sprawdzęPanowie, szukam bukmachera który ma w ofercie kursy na mistrza świata WRC na 2017 rok. Będę wdzięczny.
Nie filozofuj. Radwańska od zawsze ma problemy z zawodniczkami które mocno uderzają. Mchale początek mocno zaczęła ,ale to strzelba bez głowy i za długo nie walila takStary,stawiaj na Radwanska nawet jako zwyciezczynie turnieju,nic mi do tego. Czy jej sie oplaca wygrac,czy nie,tego ani Ty,ani ja nie wiemy. AO za tydzien,a ten turniej ze wzgledu na temperature jest mega wymagajacy. To od Agnieszki zalezy,czy zdecyduje sie tutaj wygrac,czy tylko pograc,czy to bedzie jeden mecz,czy bedzie chciala zagrac 3 nastepne... To jest loteria,a o wyniku bedzie decydowac ona i sztab szkoleniowy,a nie rzeczywista klasa rywalki (bo ze McHale jest duzo slabsza,to ja to wiem,a to Ty twierdzisz,ze na Iske wystarczaja tylko mocne uderzenia,gratki za umiejetnosc oceny klasy sportowej)
Moze idz do szkoly,a przed tym sprawdz,jaki ma bilans z McHale. Wtedy bedziesz wypowiadal te swoje madrosci o problemach z takimi czy innymi zawodniczkami.Nie filozofuj. Radwańska od zawsze ma problemy z zawodniczkami które mocno uderzają. Mchale początek mocno zaczęła ,ale to strzelba bez głowy i za długo nie walila tak
W takim razie zapraszam razem ze mną do tej szkoły bo czytanie ze zrozumieniem kuleje mocnoMoze idz do szkoly,a przed tym sprawdz,jaki ma bilans z McHale. Wtedy bedziesz wypowiadal te swoje madrosci o problemach z takimi czy innymi zawodniczkami.
Ziraat Bankasi win I set @1,90 (siatka)
Przy jakim stanie złapałeś taki kurs? ???? Bo ja patrzyłem przy 23-22 było już tylko 1.28
Przy stanie 22:22 potem Ziraat zrobił 2 pkt z rzędu, a przy stanie 24:24 znowu można było taki kurs złapać.Przy jakim stanie złapałeś taki kurs? ???? Bo ja patrzyłem przy 23-22 było już tylko 1.28
W takim razie zapraszam razem ze mną do tej szkoły bo czytanie ze zrozumieniem kuleje mocno
Pojde z Toba,bo widze,ze jak piszesz co piszesz,to rzeczywiscie tego nie rozumieszRadwanska znowu wciry od podawaczki piłek
Wystarczy ze którąś mocniej uderza i nie istnieje