piotrex007
Użytkownik
A mi nie zdążyło zaakceptować overa 2,5 ????Czad, akurat się na Celte zdecydowałem
A mi nie zdążyło zaakceptować overa 2,5 ????Czad, akurat się na Celte zdecydowałem
2 gole padły więc nic z tego raczej nie będzie...over 0,5 kartki w totkach @1.50
Bardzo wazna informacja odnosnie meczu złotych dzieci z czarodziejami :z NBA gram tak :
MIL Bucks @ 1,54
PHI 76ers +1.0 @ 1,90
ako 3
Co do meczu Netsow z sixersami na przełomie ostatnich 4-5 lat sixers wygrali zaledwie dwa razy natomiast co mnie skusiło do zagrania na nich wracają kontuzjowani gracze moze to byc kluczowe do wyniku tego spotkania lecz nie polecam grania tego doubla mocno jest to typowy mecz 50/50 dlatego gramy ostroznie w nocy są o wiele lepsze spotkania do obstawienia. powodzonka
Milan 1 gol przed 40 min @ 2,00 Bet365
a mogło wpaść w ostatnich sekundach ;/[TheNormalOne napisał:;6262095]Over 2.5 w meczu Tottenhamu; )
Dzięki za wypatrzenie :grin: tam było zero obrony a jak zagrałem to na dodatek mi neta zerwalo i strona bet365 mi nie działała ale wystrzelili wynik w kosmos
Właśnie tez nie wiem. Rożny wywalczyli jakos w 92.47 a zagwizdal gdzies 93.10, czyli z 10s po czasie doliczonym. Pewnie zobaczył, ze się nie spiesza z wykonaniem i zagwizdal.pozwolił wykonać ten ostatni rożny w meczu Totków? realizator pokazywał powtórkę :/
Jeden wielkiWracam do gry po krótkiej przerwie. Mam zamiar odnowić swoje najlepsze momenty z ostatniego miesiąca tutaj ????
Segunda B. Gramy tu gdzie buk się niczego nie spodziewa.
Merida AD - Real Murcia
powyżej 0.5 gola @1.40 mocno
powyżej 1.5 gola @2.62 delikatnie
RB Linense - Jaen
powyżej 1.5 gola @2.75 lekko
powyżej 0.5 gola @1.40 mocno
dzięki, szkoda, miałem pograne handi -4 :?Właśnie tez nie wiem. Rożny wywalczyli jakos w 92.47 a zagwizdal gdzies 93.10, czyli z 10s po czasie doliczonym. Pewnie zobaczył, ze się nie spiesza z wykonaniem i zagwizdal.
Flash pokazuje 7/2 Totkidzięki, szkoda, miałem pograne handi -4 :?