kempak
Użytkownik
:grin::grin::grin:pobieram ziOOM !!
:grin::grin::grin:pobieram ziOOM !!
Baardzo bezpieczny kursik, tak to jest, jak rezerwa wchodzi ????Skład Live nie zachwyca, pokuszę się na dodatkowy handi w strone Plymouth +3 @1,66
zwracam honor myślałem że ten Liverpool nawet rezerwowy to jakoś spokojnie ogarnie...Baardzo bezpieczny kursik, tak to jest, jak rezerwa wchodzi ????
Auxerre dogrywka over 0.5 @2
Tuluza dogrywka over 0.5 @2
sie gra sie maw meczu liverpoolu
ponizej 0,5 bramki @3,40 caloroczny
No teraz czekać na rewanż i niech pokażą składy, jak Live wyjdzie chociaż 3/4 podstawą, to można próbować jakieś handi w strone Live ????zwracam honor myślałem że ten Liverpool nawet rezerwowy to jakoś spokojnie ogarnie...
no cóż.... sytuacje mieli ale coś poszło nie tak...
może piłkarzom spodobał się kurs na remis a i tak nie oznacza on odpadniecia... bedzie powtórka i rozniosą z 5 ????
Pewnie tak bedzie, a i kursy nie beda takie powalone jak byly dzisiaj oraz Klopp chyba nie wypusci juz takich glebokich rezerw. U siebie Plymouth nie bedzie sie tez az tak murowac, wkoncu kibice tez maja swoje oczekiwania ???? .zwracam honor myślałem że ten Liverpool nawet rezerwowy to jakoś spokojnie ogarnie...
no cóż.... sytuacje mieli ale coś poszło nie tak...
może piłkarzom spodobał się kurs na remis a i tak nie oznacza on odpadniecia... bedzie powtórka i rozniosą z 5
Bez jaj, Liverpool ma dwumecz w Pucharze Ligi, walczą o mistrzostwo i w taki frajerski sposób zapełniają sobie grafik... dwa rewanż będzie na wyjeździe.może piłkarzom spodobał się kurs na remis a i tak nie oznacza on odpadniecia... bedzie powtórka i rozniosą z 5
___
Aż taka przepaść między tymi klubami,że twierdzisz,że odrobią takie straty?Koszykowka Turcja Efes - Galata 1 @2.4 polecam