>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
fajnie
Strzały 1-8
Rożne 0-7
Nieb ataki 12-41
WYNIK 1-0
Ale oglądasz to? Dla mnie to żenada. Co z tego że statsy tak wyglądają jak tam cienia zagrożenia nie ma praktycznie. Tak to jest układać się z Czarnymi...

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Napisał banana1987r -&gt;

tak jak pisałem z rana...wchodzę dodatkowo
Szwecja- Wybrzeże
wynik 1 połowy - Wybrzeże 3.00 Bet365⛔
1 gol Wybrzeże 1.80 Bet365⛔

no i wczesniej bardzo mocno pograne samo zwycięstwo....
No i jak tu nie być rasistą ? ! ? ! ? !

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
oglądasz ?
kopanina czarnuchów ?
Oglądam. Masakra. Zero ambicji i na chodzonego gra. Ale jakościowo na pewno są lepsi. Szwedzi raz byli na połówce przeciwnika porządnie.

Tuż przed golem dla Szwecji chciałem pisać, że jeżeli się nie skończy 0-0 to może być dobrze, bo nie ma opcji by Szwedy strzeliły. A tu taki psikus się pojawił.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Oglądam. Masakra. Zero ambicji i na chodzonego gra. Ale jakościowo na pewno są lepsi. Szwedzi raz byli na połówce przeciwnika porządnie.
Tuż przed golem dla Szwecji chciałem pisać, że jeżeli się nie skończy 0-0 to może być dobrze, bo nie ma opcji by Szwedy strzeliły. A tu taki psikus się pojawił.
liczę po cichu na uratowanie pierwotnego zakładu na zwycięstwo...to mi wystarczy...
licze na zmienników, przed ważnym turniejem bedą chcieli się pokazać...a ten Wilfried Bony to przereklamowany strasznie...za tyle kasy go brać a warty 1/10 tego, albo i mniej

ice29 251

ice29

Użytkownik
Nawet młodzi zmiennicy Liverpoolu chyba bez problemu sobie dzisiaj poradzą, już do przerwy The Reds powinni coś strzelić (typuje 1 lub 2 - 0 HT).

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Iworyjczycy ruszyli zdecydowanie na początku drugiej połowy. 4 minuty - 2 rożne, jeden groźny strzał.
e: piękna główka i 2:1 dla Czornych :d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom