prezezo
Użytkownik
Ale oglądasz to? Dla mnie to żenada. Co z tego że statsy tak wyglądają jak tam cienia zagrożenia nie ma praktycznie. Tak to jest układać się z Czarnymi...fajnie
Strzały 1-8
Rożne 0-7
Nieb ataki 12-41
WYNIK 1-0
Ale oglądasz to? Dla mnie to żenada. Co z tego że statsy tak wyglądają jak tam cienia zagrożenia nie ma praktycznie. Tak to jest układać się z Czarnymi...fajnie
Strzały 1-8
Rożne 0-7
Nieb ataki 12-41
WYNIK 1-0
oglądasz ?Ale oglądasz to? Dla mnie to żenada. Co z tego że statsy tak wyglądają jak tam cienia zagrożenia nie ma praktycznie. Tak to jest układać się z Czarnymi...
Oglądam. Masakra. Zero ambicji i na chodzonego gra. Ale jakościowo na pewno są lepsi. Szwedzi raz byli na połówce przeciwnika porządnie.oglądasz ?
kopanina czarnuchów ?
podbiję na 4.33Sliema vs Tarxien over 0.5 HT - 2.75
pierwszy ich mecz to łamaniec był :razz:
liczę po cichu na uratowanie pierwotnego zakładu na zwycięstwo...to mi wystarczy...Oglądam. Masakra. Zero ambicji i na chodzonego gra. Ale jakościowo na pewno są lepsi. Szwedzi raz byli na połówce przeciwnika porządnie.
Tuż przed golem dla Szwecji chciałem pisać, że jeżeli się nie skończy 0-0 to może być dobrze, bo nie ma opcji by Szwedy strzeliły. A tu taki psikus się pojawił.
lipapodbiję na 4.33
Bilbao - Alaves over 2 @1.9 bet365
przy wynikach 0-0 powinien być zwrot stawki na zakład ????
4 minuty drugiej tercji i już pykło ????Nurnberg - Koln II tercja over 1.5 @1.75