na farta ????w takich meczach to nic tylko na over grac
Freiburg - Vaduz
over 3.5 gola
2.35 bet365
Przyganiał kocioł garnkowi.hahah gosc sie podniecal a i tak jak zwykle ????
na dzis alaves win do 0
szybkoCardiff - Fulham over 1.5 HT @1.53 Bet365
2-1Wczoraj Ingolstadt U19 grali też o 11tyle że z Bochum. Patrzyłem kadrę seniorów Koln to niby dwóch bylo młodych bylo na wczorajszym sparingu co w sumie i tak niewiele zmienia
500zł Izzy !!Ath. Bilbao 0-0 Alaves under 0,5<1połowa>
AKO:1,50
Stawka:1000zł
EWK:1500zł
może się uda . :grin:
no Tottenham w miare pewnie wyglada dzisiaj, za bardzo tez nie moga wyjsc rezerwowym bo AV to nie ogorkiCo do Tottenhamu:
"Pochettino has confirmed he will rest some of his key players following a busy festive period.
Harry Kane could make way for Vincent Janssen with several other fringe players also vying to be included in the starting line up."
A trener mowi:
"I'm sure we will make some changes. But I would like to go far. We need to trust all our players.
"It's a collective and we must make everyone feel important and part of our success and failure."
A po drugiej stronie AV:
"Steve Bruce has vowed to play his strongest side, despite still being in the Championship play-off picture."
http://espurs.blogspot.co.uk/2017/01/the-big-preview-tottenham-vs-aston-villa.html
Ogladalem AV w tym sezonie kilka razy i nie zachwycaja wiec dla mnie Tottenham u siebie nadal jest mocnym faworytem.
wczoraj czytałem ta analizę po paru głębszych i nie mogłem jej zrozumieć ???? dzisiaj przeczytałem jeszcze raz i widać że skopiowana z jakiegoś translatorahahah gosc sie podniecal a i tak jak zwykle ????
na dzis alaves win do 0
Hai Phong - Sai Gon 1X @1.80