>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
A wiadomo coś o składzie Freiburga?
O 11 grają słabszą. 11stka z Vaduz a na z PSV zamowiona nimiecka tv itd. Nie wyobrażam sobie żeby bylo inaczej. Jak ktos może to niech potwierdzi oficj. skladem na Vaduz, powinny juz być.

D 192

delfi

Użytkownik
Ale Dima super gra w całym turnieju. Oby gość w tym sezonie nie miał problemów z głową to razem z Del Potro będą w samy czubie

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Wczoraj Ingolstadt U19 grali też o 11tyle że z Bochum. Patrzyłem kadrę seniorów Koln to niby dwóch bylo młodych bylo na wczorajszym sparingu co w sumie i tak niewiele zmienia

D 0

dutra

Gość
No po 5 gemach to wręcz odwrotnie było a tu proszę Japończyk się posypał a Dima buduje psyche :cool:

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ja złapalem 2.65 na drugi set. Bo oglądałem pierwszy i widziałem,że fajnie gra i chciałem dać +3.5 gema dla Dimitrova a on akurat zaczął łamać pierwszy raz... Także idę ryzykowniej ale po tym co gra na pewno warto. Bardzo zdecydowany jest gość i wali naprawdę mocno.To jego turniej

M 176

michal93

Użytkownik
Wczoraj Ingolstadt U19 grali też o 11tyle że z Bochum. Patrzyłem kadrę seniorów Koln to niby dwóch bylo młodych bylo na wczorajszym sparingu co w sumie i tak niewiele zmienia
jest skład Freiburga na ich Twiterze
5 piłkarzy z tej 11, grało w ostatnim meczu w w Bundeslidze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom