krecik1988
Użytkownik
Atleti słabiuteńkie strasznie dziś. Eibar z X 1.8 bet365 trzeba próbować
Siatkarskie porzekadło mówi: "Nie wygrywasz w trzech, przegrywasz w 5" ????Zaksa wtopi z 2-0? :razz:
izziGramy Siatkowke Plus Liga
Bełchatów - Zaksa over 185.5 @1.83 polecam
Ipswich zawalilo ????
w tej lidze 3;0 to jak wigilia w maju trafi ????haha pewniaki na 3-0 zaksy... ????
kiedy te dzieciaki z forum przejrza na oczy ????
dalo sie to betowac, jak grali 3x30?Wolfsburg znowu połamał sparing w styczniu, to się nie dzieje, hahaha
Bet365 ma taki regulamin, że mogą grać nawet 3x45 grać albo 2x30. U nich pełny czas meczu nie ma znaczenia, a ten mecz Wolfsburga przecież i tak trwał normlaniedalo sie to betowac, jak grali 3x30?
no czaje ale jak rozstrzygnac ht/ft, do 45:00 1sza a potem do ft?Bet365 ma taki regulamin, że mogą grać nawet 3x45 grać albo 2x30. U nich pełny czas meczu nie ma znaczenia, a ten mecz Wolfsburga przecież i tak trwał normlanie
oby oby...Pewnie sporo osob sie ze mna nie zgodzi ale ja dzisiaj widze wygrana Dkokovicia, gra duzo duzo lepiej niz wczoraj i po 2.20 ja takiego kursu nie popuszcze ????
wypłacać Zaksa win jak da radę? Czy jeszcze wyciągną to?
tu nawet nie chodzi o to.w tej lidze 3;0 to jak wigilia w maju trafi ????
chyba pozamiataneposypali sie totalnie jak w pucharze polski rok temu ????
ale mecz do wyciagniecia jest jeszcze 5-3 ledwo kursy 3,0 teraz to jak najbardziej do gry xd
pewnie tak liczyli, ja atakowałem i tak dopiero widząc co się dzieje, po golu na 1-1.no czaje ale jak rozstrzygnac ht/ft, do 45:00 1sza a potem do ft?