Dania u21- Francja u21
over 132,5 bet365 1,83 live przy 17-22
warto francuziki nie sa jakimis faworytami w tym meczu wielkimi a i nie zdziwie sie jak seta wpala ...
dania set gwałt 25-13
Jedziemy ZAKSA 1set @ 1.9 bet365 live
Piechocki aut Milczarek słaby..Winiar w pierwszym o ile przyjęcie ok to dziura w ataku. Kiedy oni kurka na przyjęcie przestawia ehhh w reprezentacji kurek Kubiak i konar na bombie kozak byliby...
Exclesior wpuszcza trochę rezerwowych, ale atmosfera jest 100% sparingowa. Zero zaangażowania, walki i dążenia do zwycięstwa. Ajax coś kombinuje, atakuje, ale nie kreuje żadnych sytuacji, bez strzału celnego są.
Mam cel na dziś: ugrać 100zł i 50 wypłacić żeby było na karnet na siłownię. Pewnie się nie uda, ale próbujemy. Postaram się być tu na bieżąco i wrzucać również swoje typy
No i się moocno nie udało. Wiem, że pewniaki nie istnieją, ale ktoś widzi coś ciekawego w co można włożyć all-in z tego co mi zostało (ahh te szalone 3zł w depo)?
Exclesior wpuszcza trochę rezerwowych, ale atmosfera jest 100% sparingowa. Zero zaangażowania, walki i dążenia do zwycięstwa. Ajax coś kombinuje, atakuje, ale nie kreuje żadnych sytuacji, bez strzału celnego są.