stefanmks
Użytkownik
czego mam sie zdziwic ze Berdych zaczal chodzic do psychologa i nie ma kupy w gaciach przed gra z TOP 3-4? :grin:Żebyś się nie zdziwił
czego mam sie zdziwic ze Berdych zaczal chodzic do psychologa i nie ma kupy w gaciach przed gra z TOP 3-4? :grin:Żebyś się nie zdziwił
Berdych wygrane gemy powyżej 7,5 @1.83 bet365
Tak kolego i wygrałem :]Postawiles 1000 zl na under?
Numancia Huesca typ:under 0,5,Kurs:1,3
AKO:1,3
Stawka:1000zł
EWK:1300zł
Zestresowałeś mnie, bo po tym co pisałeś, myślałem, że to mega okazja (bez urazy), czasami dobrze jest sie wstrzymać ????juz 3,2 kurs na over 0,5 goli na Numancie na Unibet okazja!1
Ja zagrałem tak :Jeżeli chodzi o mecz zalgirisu to pogralem takowe zdarzenia. Gospodarze powinni ambitnie powalczyć tak jak wczoraj durassufaka
A no zobaczymy jak to się potoczyJa zagrałem tak :
Żalgiris +18.5 @ 1,80
Fenerbahce @ 1,50
Duble, 1 Zakład * 100,00 PLN
Oby na plus bo to co Zalgiris wyprawia z rzutami to jakby grali mecz towarzyski, albo to Crvena tak dobrze broni
Chłopak gra na siłę już dawno z takiego grania się wyleczyłem. Kursy na over szły w górę jak rakieta po za tym dużo było strzałów zza pola karnego a mało akcji w nim. Nie mogła w tym meczu paść bramka :grin:Zestresowałeś mnie, bo po tym co pisałeś, myślałem, że to mega okazja (bez urazy), czasami dobrze jest sie wstrzymać ????
http://livetv.sx/enx/eventinfo/480889_olympiacos_panathinaikos/macie linka do Polskiej transmisji euroligi ??