>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dziś cos slabo ???? ???? Ja dzis gram juz tylko jeden kupon AKO- puchar Francji Avnaders - LAVAL ( Avanders over 0,5 gola kurs 1,35) + West ham - Manch city over 1,5 gola - kurs 1,14 + Espanyol- Deportivo 1X kurs 1,23 =1,89

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Jeżeli chodzi o mecz zalgirisu to pogralem takowe zdarzenia. Gospodarze powinni ambitnie powalczyć tak jak wczoraj durassufaka
Ja zagrałem tak :

Żalgiris +18.5 @ 1,80
Fenerbahce @ 1,50
Duble, 1 Zakład * 100,00 PLN

Oby na plus bo to co Zalgiris wyprawia z rzutami to jakby grali mecz towarzyski, albo to Crvena tak dobrze broni

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Ja zagrałem tak :

Żalgiris +18.5 @ 1,80
Fenerbahce @ 1,50
Duble, 1 Zakład * 100,00 PLN

Oby na plus bo to co Zalgiris wyprawia z rzutami to jakby grali mecz towarzyski, albo to Crvena tak dobrze broni
A no zobaczymy jak to się potoczy ;)mam przeczucie ze będzie ok

5567 719

5567

Użytkownik
CITY XI | Caballero, Sagna, Kolarov, Otamendi, Clichy, Zabaleta (C) Touré, De Bruyne, Silva, Sterling, Aguero

SUBS | Bravo, Delph, Iheanacho, A Garcia, Kolarov, Nolito, Navas

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Zestresowałeś mnie, bo po tym co pisałeś, myślałem, że to mega okazja (bez urazy), czasami dobrze jest sie wstrzymać ????
Chłopak gra na siłę już dawno z takiego grania się wyleczyłem. Kursy na over szły w górę jak rakieta po za tym dużo było strzałów zza pola karnego a mało akcji w nim. Nie mogła w tym meczu paść bramka :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom